Čaputová: „Teraz akurát budú voliť Fica - už má 35 percent“
15 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Pozrite sa na ich tváre. Človeku je až ľúto, keď vidí tie smutné, až vyčítavé pohľady.  Zapojme fantáziu a počúvajme, čo naša Zuzanka vyčíta mladému Šimečkovi. Neplačme, radšej sa zasmejme. Veď smiech je korením života.

A smiech na cudzí účet je najlepší. Vraj lieči mnohé neduhy. Tak teda počúvajme.

Michal, ja viem, že ťa to se.e, že Smer je furt prvý. Tvoj tata, ja aj médiá robíme všetko preto, aby ťa ľudia poznali - aby si vyhral. Voľakde robíme chybu, keď sa nám nedarí. Juj, a to video s tým naším človekom,  to bol poriadny prepadák. Ani Šancovú ulicu nepozná! Smer si na ňom dobre zgustol, šíril ho po internete, že akí sme sprostí.

To nevieš zohnať múdrych, výrečných ľudí?! Aspoň na tlačovky a besedy! Veď  ich len počúvaj -  toto že je progresívny výber?!  Toto je progresívna elita? Hanba je to. Však ten odborník na drogy vyzerá, akoby vyšiel z pomocnej školy. Nie je on predrogovaný? Kokce viac ako ja, keď čítam prejav. Veľvyslanec síce výrečný je, ale zas... no poviem to tak, ako to je. Ani obraz, ani zvuk nemusím. Furt len to isté tliacha. A tie tliachaniny už ani mňa nebavia.

A ty by si mal so sebou tiež niečo robiť.  Tvoje vyjadrovanie nie je nič moc. Moč musím zadržiavať, aby mi z teba do gatí necvrklo. Už som ti hovorila, že vyzeráš ako vrabec Čimo. Si strapatý, spomalený a zaspatý. Aj on sa spoliehal,  že tata zaňho všetko urobí - aj pandravy, aj  chrústa mu až do zobáka donesie. Ľudia nie sú až takí sprostí, ako ty... prepáč, slina mi zabehla, teda, ako ty si myslíš. Hovorili, že tata ti robí reklamu, že si nevýrazný, neslaný, nemastný a že aj program je na hovno. Prepáč, že to takto na plnú hubu hovorím. Nemôžem ináč, nemáme my šťastie na lídra.

A ešte klebetia o tebe, že už si jak Matovič.  Že klameš, keď hovoríš, že Ficov návrh na financovanie mimovládok  ohrozuje demokraciu a kopíruje Rusko. Na HD písali, že nekopíruje ruský, ale americký zákon. Fico nikoho nechce zatvárať, ani inak prenasledovať, to len matovičovci robili. Hanba, že ty nepoznáš naše americké zákony!

Vieš, o čom premýšľam? Že nebudem kandidovať za prezidentku. Dôchodok budem mať kráľovský, aj všetky prezidentské výhody mi zostanú. A naďalej ma budú volať Vaša Excelencia pani prezidentka. Nahováram Juraja, aby teraz kandidoval on . Vďaka mne je známy doma i vo svete. Ako psík za mnou všade pobehuje. Veď  niektorí už písali o ňom ako o prezidentovi Rizmanovi. Ja sa dám zvoliť za predsedníčku PS. Aj Truban, aj Biháriová stáli za prd, ty tiež nie si zrovna výstavný kus. Nehnevaj sa, že som k tebe úprimná, ale s tvojimi rečami Fica neporazíš. Vašek z agentúry mi volal, že čím viac všetci na Fica útočíme, tým viac rastie. Že vyhrá voľby a sám zostaví vládu. Že už má 35%. A ja som mala taký pekný plán!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Lucia Nicholsonová má vážny problém – a my tiež
„Ako sa volá človek, ktorý nepracuje, a je hnusne dobre platený?“ Kým sa dostaneme k odpovedi, opýtam sa ináč. Opýtam sa to spolu s Luciou: „Ako sa volá človek, ktorý za prácu nie je platený?“ Netrápte sa s odpoveďou, Lucka ju totiž vie - nie je... Čítať ďalej
14 | 06 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik