Zomrel legendárny Berger z Formanových Vlasov: DESIVÁ NEHODA!
13 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Dlhá hustá hriva, zvonáče, vestička na holej hrudi, šibalský úsmev a nakoniec smrť vo Vietname namiesto kamaráta, aby ten mohol stráviť pár hodín pred odletom na frontu so svojou láskou. Taký bol Berger vo Formanovom muzikáli Vlasy. Stvárnil ho herec Treat Williams, ktorý teraz zomrel vo veku 71 rokov.

Jeho smrť potvrdil magazínu People v pondelok večer Williamsov dlhoročný agent Barry McPherson. „Bol to ten najlepší chlap a bol tak talentovaný,“ nechal sa pre People počuť jeho agent, ktorý sa o nehode dozvedel v pondelok večer. "Odbočoval buď doľava, alebo doprava a zmietlo ho auto," povedal zdrvený McPherson.

Podľa šéfa lokálnych hasičov sa nehoda stala v pondelok popoludní v Dorsete v štáte Vermont a motocyklista bol jedinou osobou, ktorá bola zranená. Na miesto vyrazil vrtuľník, ktorý Williamsa previezol do newyorskej nemocnice. Vyšetrovanie nehody bude pokračovať v utorok.

Williams začal svoju filmovú kariéru v roku 1975 debutom v Thrilleri Deadly Hero a následne sa začal objavovať vo filmoch, až ho v roku 1979 Miloš Forman obsadil do hlavnej úlohy filmu Hair (Vlasy), ktorý vznikol podľa rovnomenného broadwayského muzikálu. Za rolu hippíka Georgea Bergera získal nomináciu na Zlatý Globus pre objav roka, nomináciu na Globus získal ešte v roku 1981.

Na prelome milénia sa objavil v hlavnej úlohe v seriáli Everwood, v ktorom stvárnil rolu Dr. Andrewa „Andyho“ Browna, v ktorej zotrval celé 4 sezóny a za ktorú získal nomináciu na SAG Award v mužskej kategórii pre najlepšiu drámu. Celkom mal na konte vyše 120 rolí.

Williams bol ženatý s herečkou Pam Van Santovou, s ktorou mal dve deti, Gill a Ellie.

Exšéf policajtov VYSVETĽUJE: Ako to bolo v SKUTOČNOSTI s Naďovým úrazom ruky!
Už vieme, prečo má Naď modrú knižku! Bývalý minister obrany Jaroslav Naď (42) pred týždňom zobral svojich synov na bicykel, no nedopadlo to najlepšie. Na sociálnej sieti zverejnil fotografiu s ošetrenou rukou. Bývalý šéf policajtov Tibor Gašpar s... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik