Taraba naložil Čaputovej vláde: Jediné čo chcú riešiť je UKRAJINA A POTLÁČANIE SLOBODY SLOVA!
13 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Taraba skritizoval vládu prezidentky Zuzany Čaputovej! Opozičný poslanec parlamentu Tomáš Taraba (SNS-ŽIVOT-NS) prichádza s  reakciou na margo Programového vyhlásenia vlády (PVV). Podľa neho novej slovenskej vláde záleží viac na Ukrajine, ako na Slovensku. Ale kto by sa čudoval, keď je to vláda prezidentky, ktorá vlastnej krajine nerozumie a zdraví sa "Sláva Ukrajine"!

Vláda v pondelok schválila svoj program. Kabinetu ho predložil premiér Ľudovít Ódor. Programové vyhlásenie vlády (PVV) následne predloží na rokovanie Národnej rady (NR) SR a požiada parlament o dôveru.

Teraz sú teda na rade poslanci v parlamente a ako tvrdí Taraba, podporu vláda s týmto programom určite nedostane!

Tarabova kritika

Tomáš Taraba vo svojom príspevku na sociálnej sieti súčasného premiéra ostro skritizoval. Podľa jeho slov je jediným záujmom vlády odborníkov dosadenej prezidentkou Zuzanou Čaputovou iba samotná Ukrajina.

Foto: fb/tomastaraba

„Ódor vo svojom programovom vyhlásení, ktoré mu v parlamente tak či tak neprejde, ukázal, že jediné čo chce riešiť je Ukrajina a potláčanie slobody slova,” uvádza politik na sociálnej sieti.

Prioritou vlády je NEUTÍCHAJÚCA pomoc Ukrajine
Podpora Ukrajiny, udržanie obranných výdavkov minimálne na úrovni dvoch percent HDP a pokračovanie modernizačných projektov s dôrazom na systémy protivzdušnej obrany sú prioritami vlády Ľudovíta Ódora v oblasti obrany a bezpečnosti. Vyplýva to z... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Priority vlády

Podpora Ukrajiny, udržanie obranných výdavkov minimálne na úrovni dvoch percent HDP a pokračovanie modernizačných projektov s dôrazom na systémy protivzdušnej obrany sú prioritami vlády Ľudovíta Ódora v oblasti obrany a bezpečnosti.

Ku krátkodobým prioritám patrí ďalšia pomoc Ukrajine, a to politická, humanitárna i vojenská. "Vláda tiež pripraví opatrenia zamerané na posilnenie zapojenia slovenských subjektov do procesov obnovy a rekonštrukcie Ukrajiny," uviedla vláda.

Minister vnútra Ivan Šimko tiež dôraznil význam boja s hybridnými hrozbami a dezinformáciami.

Čaputovej vláda vyhlásila boj s dezinformáciami
Transparentné a bezproblémové voľby, boj proti hybridným hrozbám a dezinformáciám, ako aj vnútorný poriadok, rozhodný boj s kriminalitou a pokračovanie v zápase o očistu verejného života sú prioritami vlády Ľudovíta Ódora. Vyplýva to z programového... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik