Gašpar sa pustil do Pellegriniho: DVE TVÁRE, JEDEN HLAS (FOTO)
13 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Jediným, kto má pred voličmi dve tváre, je Peter Pellegrini. A tá progresívna tvár lídra Hlasu je varovným signálom pre každého, kto chce na Slovensku reálnu zmenu. Skonštatoval to na sociálnej sieti bývalý policajný prezident Tibor Gašpar.

Stojíme na križovatke

"Najbližšie voľby sú pre smerovanie Slovenska veľmi dôležité. Po šialenom, viac ako trojročnom období chaosu a amaterizmu, ktoré doviedlo mnohých Slovákov na pokraj chudoby, zdevastovalo zdravotníctvo, ekonomiku a právny štát, stojíme na križovatke," upozorňuje Gašpar.

Podľa neho Slováci majú dve možnosti. Buď sa vydáme progresívnou cestou, a zo Slovenska sa stane ďalšia kolónia svetových mocností, alebo budeme budovať našu vlastnú identitu, národnosť a suverenitu.

Mnohí majú jasno

"Viem, že mnohí z Vás v tom majú jasno, a nechcete mať na čele štátu predstaviteľov, ktorí nazývajú Slovensko „touto krajinou“ a „nerozumejú tomuto národu“. Podľa aktuálnych preferencií, by nestranný pozorovateľ dokonca nemal pochybnosti o tom, že na Slovensku po voľbách zavládne pozitívna zmena. Lídri strán ako SMER-SSD, SNS, či Republika sa vyjadrili veľmi jasne a pre voliča zrozumiteľne," myslí si policajný exšéf.

Dve tváre Pelleho

Jediným, kto má pred voličmi dve tváre, ostáva podľa Gašpara naďalej Peter Pellegrinni.

Pellegrini, Čaputová, Fico, zdroj: FB/Tibor Gašpar

"Na jednej strane rozpráva o tom, ako je koalícia OĽANO, SME RODINA, SAS a ZA ĽUDÍ zodpovedná za súčasný stav na Slovensku, a na strane druhej sa pasuje do pozície nositeľa zmeny, ktorú chce paradoxne priniesť Slovensku po boku Sulíka z SAS a Šimečku a Čaputovej z Progresívneho Slovenska," varuje.

Gašpar je presvedčený, že v strane HLAS sú mnohí politici, ktorí to so Slovenskom myslia naozaj dobre. No hovorí, že progresívna tvár ich lídra, je varovným signálom pre každého, kto chce na Slovensku reálnu zmenu.

Blaha ostro Pellegrinimu: MY A DINOSAURI? Ani Fred Flinstone nemal toľko funkcií ako tuná Pelle (FOTO)
Podpredseda Smeru-SSD je späť! Po pár dňoch odmlky na internete sa Ľuboš Blaha vrátil medzi "živých" na sociálnej sieti. Predĺžený víkend strávil v Tatrách a od politiky si dal oddych. No vrátil sa a v plnej sile si opäť rypol takmer do... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik