Exšéf policajtov VYSVETĽUJE: Ako to bolo v SKUTOČNOSTI s Naďovým úrazom ruky!
13 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Už vieme, prečo má Naď modrú knižku! Bývalý minister obrany Jaroslav Naď (42) pred týždňom zobral svojich synov na bicykel, no nedopadlo to najlepšie. Na sociálnej sieti zverejnil fotografiu s ošetrenou rukou. Bývalý šéf policajtov Tibor Gašpar s riadnou dávkou humoru vysvetľuje, ako to naozaj s tou Naďovou poranenou rukou bolo.

Šikovníček exminister vojny

„Nevadí, na podávanie rúk v kampani sa aj tak používa pravá. PS: Stalo sa mi to pri bicyklovaní so synmi u nás v Hrubej Borši, ale predpokladám, že trollkovia už budú písať sci-fi scenáre, tak som zvedavý, ktorý bude najzaujímavejší,“ napísal Naď na sociálnej sieti.

Poslanec NR SR za stranu Demokrati Jaroslav Naď mal úraz.

Už vieme, prečo má Naď modrú knižku!

Nejde však o prvý úraz člena mimoparlamentnej strany Demokrati. V júni 2021 sa objavil ešte ako minister obrany na zasadnutí vlády so zraneniami na tvári. Nepríjemné škrabance a modriny si spôsobil pri hraní futbalu - stretli sa mužstvá ministerstva dopravy a ministerstva obrany.

„Minister sa po covidovom období vrátil k pravidelnému športu, k tomuto nezavinenému zraneniu došlo pri futbalovom zápase,“ uviedla vtedy pre Topky hovorkyňa rezortu obrany Martina Kovaľ Kakaščíková. „Dnes to nedopadlo najlepšie, ale aj taký je šport,“ dodal na sociálnej sieti Naď.

Zdroj: TASR | Jaroslav Naď

A ako to bolo v skutočnosti?

"Pred pár dňami utrpel bývalý minister obrany Jaroslav Naď zranenie po páde z bicykla. Hamranova NAKA ihneď začala vyšetrovať, kto za týmto ohavným útokom stojí. Čurillovci vykonali vyšetrovanie a na základe výpovedí dvoch očitých svedkov, Slobodníka a Makóa, sa im podarilo graficky spracovať priebeh pádu, a objasniť tak s pomocou kajúcnikov ďalší prípad," vysvelil s humorom na sociálnej sieti okolnosti ďalšieho úrazu exministra Tibor Gašpar. A pridal aj grafický popis udalosti.

Jaro Naď, zdroj: Tibor Gašpar

"Neviem kto je autor, ale slovenská ľudová tvorivosť vie zlepšiť náladu, aj keď vonku prší," uzavrel Gašpar.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Blaha ostro Pellegrinimu: MY A DINOSAURI? Ani Fred Flinstone nemal toľko funkcií ako tuná Pelle (FOTO)
Podpredseda Smeru-SSD je späť! Po pár dňoch odmlky na internete sa Ľuboš Blaha vrátil medzi "živých" na sociálnej sieti. Predĺžený víkend strávil v Tatrách a od politiky si dal oddych. No vrátil sa a v plnej sile si opäť rypol takmer do... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik