Blaha ostro Pellegrinimu: MY A DINOSAURI? Ani Fred Flinstone nemal toľko funkcií ako tuná Pelle (FOTO)
13 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Podpredseda Smeru-SSD je späť! Po pár dňoch odmlky na internete sa Ľuboš Blaha vrátil medzi "živých" na sociálnej sieti. Predĺžený víkend strávil v Tatrách a od politiky si dal oddych. No vrátil sa a v plnej sile si opäť rypol takmer do všetkých.

"Vidím, že liberálne médiá besnejú z toho, že Robert Fico bol na ruskej ambasáde. A ich nikto nepozval, chúdence. Teraz hlúpo závidia. Mrzuté," skonštatoval Blaha na úvod a následne jeho pozornosť upútal sobotný zjazd strany Hlas-SD.

"Z Petra Pellegriniho sa stal najlepšie platený slovenský humorista - na luxusnom zjazde Hlasu predstieral, že je sociálny demokrat. Predstavil program Smeru a potom nadával na svoju bývalú stranu, čo je asi také sympatické, ako keď Brutus nadával na Caesara. A zaklincoval to tým, že vraj my sme politickí dinosauri. No jasné, ja, Rišo Takáč či Erik Kaliňák, čo sme nikdy nezastávali žiadnu vládnu funkciu, sme úplný pravek, zato Pelle práve spolu s Docom a Marty McFlyom priletel z budúcnosti - perfektné. Ja len, že Peťo bol vďaka Robertovi Ficovi predseda vlády, minister školstva, predseda NR SR, podpredseda vlády atď. Ani Fred Flinstone nemal toľko funkcií ako tuná Pelle," pripomína smerák. 

Podľa Blahu si však treba kopnúť do Smeru, podporiť vojnu, strčiť sa Amíkom do útrob a láskyplne zamávať Denníku N. Gratulujeme, ešte zopár takýchto neoliberálnych predstavení a Smer bude mať 25%.

"Zachytil som aj kľúčovú správu dneška. Igor Matovič si konečne našiel kamaráta, ktorý disponuje zhruba rovnakým IQ ako on. V Novom Meste pobehuje nejaký miestny blázon s tričkom s primitívnym nápisom proti mne. A rozradostený Matovič sa s ním  odfotil. Od šťastia si skoro cvrkol. Doteraz mu na svete nikto nerozumel a teraz konečne našiel parťáka. "Dvaja. Aké krásne je mať rád, jedinýkrát nájsť a mať rád"" zanôtil Blaha.

 

Opozičný poslanec chápe, že OĽaNO a ich jeden Friend z Nového mesta majú 5%, ale až takéto zúfalstvo od Igora nečakal. "Už len pár mesiacov a Matovič sa bude musieť vrátiť k tomu, čo vie najlepšie - daňové podvody s mamičkou na Fábii," uzavrel Blaha.

Na víkendovom sneme strany Hlas-SD zazneli jasné posolstvá. Sociálni demokrati pod vedením Petra Pellegriniho chcú vyhrať voľby a Smer považujú za svojho súpera. Smer podľa Pellegriniho predstavuje minulosť (členov dokonca nazval dinosaurami) a, naopak, Hlas budúcnosť. 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Progresívec Šimečka varuje pred Ficom! Akoby bol na školení u Matoviča
Rovnakú rétoriku na tému Roberta Fica (Smer-SSD), ako Igor Matovič (OĽaNO), zvolil aj líder mimoparlamentnej, zato tradične ambicióznej strany Progresívne Slovensko (PS), Michal Šimečka. Šimečka hovorí o útokoch Roberta Fica, ktoré PS nemôže... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik