Úvaha o Slovanoch v modernej dobe. Boli by sme silou bez konkurencie
13 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Na úvod pár faktov. Slovanov je dokopy asi 350 miliónov, takže ide o najpočetnejšie biele etnikum. Slovania sú porovnateľne inteligentní, kreatívni a technologicky zdatní ako Germáni a navyše sú schopní robiť prakticky akúkoľvek prácu. Slovania majú miernu náturu. Keď však začnú bojovať , sú prakticky nezastaviteľní.

Slovanská Európa je časť Európy, kde žijú Slovania. Táto oblasť viac-menej korešponduje so strednou, východnou a juhovýchodnou Európou, a tvoria ju krajiny: Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvátsko, Česko, Severné Macedónsko, Čierna Hora, Poľsko, Rusko, Srbsko, Kosovo, Slovensko, Slovinsko a Ukrajina.

Portál Česká věc uvažuje, v čom sú Slovania takí húževnatí a práve preto by boli nebezpeční, keby sa spojili. Aj keď aj to by bolo veľmi náročné, keďže historické súvislosti niektorých národov nepustia. Sú početní a táto prevaha by bola problémom aj pre veľkú Čínu. A práve tomuto spojeniu sa rôznymi konfliktami snaží Západ zabrániť už viac, ako storočie. Česká vec konštatuje, že možno akurát snaha o prežitie dá Slovanov dokopy.

Keď už, tak poriadne

Dôkazom je správanie v nacizme, fanatický katolicizmus, čiastočne sa to podarilo komunizmu, pretože zahral na spoločnú strunu jednoty, ale aj to padlo. Komunizmus bol totiž na Východ umelo implantovaný zo Západu, píše portál Česká věc.

Dan Landa: Za covidu nešlo DRŽAŤ HUBU! A súdy nám dali za pravdu
Daniel Landa v posledných dňoch oslavuje úspechy so svojim novým albumom Minové pole, ktoré vyšlo osem rokov po predchádzajúcom štúdiovom počine Žito. „Sústredím sa teraz hlavne na to pozitívne,“ oceňuje spevák, že sa môže vrátiť k hudbe. Svoje... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Bezkonkurenčná sila

Predstavme si, že sa spoja Veľkorusi, Malorusi, Bielorusi, Poliaci, Srbi, Slováci a možno aj tí Chorváti (tí majú sklony k fašizmu) a Česi (ktorí majú po masakroch po roku 1620 tendencie prikláňať sa k Nemcom). V podstate by vznikla sila, ktorej by nešlo konkurovať. Nedokázala by to ani Čína. Nikto. Spojilo by nás totiž oveľa viac, než napríklad spája etnickú zmes v USA (teda PR expertmi vyvolaný patriotizmus), konštatuje Česká věc.

Rozdeľuj a panuj

Aj preto je už viac ako storočie obrovská časť energie Západu venovaná tomu, aby nás proti sebe navzájom štvali. Všetkých proti Rusku a potom proti sebe navzájom. A my sa z veľkej časti rozoštvať nechávame, pretože bohužiaľ naozaj asi sme zle organizovateľní, rozhádaní barbari. Snáď to raz dokážeme zlomiť a spojiť sa za spoločným cieľom. A práve tým cieľom podľa Českej věci môže byť potrebná taká tá trápna "snaha prežiť".

Prečo je snaha o POLITICKÚ IZOLÁCIU SMERU-SSD nebezpečným ZAHRÁVANÍM SA S OHŇOM
Hovorí sa, že keď nepriateľ robí chyby, netreba ho vyrušovať. Peter Pellegrini však riskuje oveľa viac ako osobné historické fiasko. Hlas-SD a jeho užitoční idioti sa nechali vlákať do nebezpečnej pasce, v ktorej hrajú hru Šimečku, Bútoru a... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme