SNS: Nechceme amatérske vajatanie a diktát Bruselu! (VIDEO)
13 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Slovenská národná strana vo Zvolene zorganizovala svoj snem, už za účasti lídrov strán, ktorí budú figurovať na národniarskej kandidátke. V príhovore k delegátom snemu Andrej Danko načrel nie len do histórie.

Z histórie Danko pripomenul, s akým rešpektom sa po vzniku samostatnej republiky slovenskí politici obrátili k Západu, no dnes podľa neho vieme, že Brusel Slovensko nezaujíma a svoje mechanizmy využíva len na to, aby si nás zaviazali.

Emotívne video Andreja Danka. SNS pre Slovensko(VIDEO)
Emotívne video Andreja Danka bolo zverejnené na YouTube. SNS pre Slovensko! Slováci sú hrdí a suverénni občania. Nebudú ďalej skláňať hlavu. Snažíme sa ísť príkladom a ukázať celému svetu, že sme sa spojili za záchranu záujmov našej Slovenskej... Čítať ďalej
11 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Dotkol sa aj konfliktu na Ukrajine, pričom upozornil, že SNS potrebuje dobré vzťahy ako s Ukrajinou, tak aj s Ruskom, nakoľko toto nie je konflikt, ktorý by sa týkal Slovenska; pripomenul však aj praktiky, podľa ktorých súčasná moc od ľudí očakáva, že prijmú jediný názor, ktorý háji prezidentka a jej vláda.

„My chceme hrdé, silné a sebavedomé Slovensko,“zhrnul Danko, pričom vyzdvihol spájanie sa menších strán s národným, kresťanským a sociálnym zameraním. Poukázal tiež na odkaz zakladateľov a osobnosti SNS z histórie strany, ktorí fungovali v ťažkých podmienkach a na ich práci vie stavať súčasná SNS.

Slovensko potrebuje...

"Slovensko potrebuje jednotu. Slovensko potrebuje pokoj. Slovensko potrebuje profesionálne riadenie štátu. Slovensko potrebuje vykročiť ku prosperite. Slovensko potrebuje jasnú perspektívu a nie amatérske vajatanie a diktát Bruselu," pripomína na sociálnej sieti novopečený člen SNS a dlhoročný moderátor Karol Farkašovský.

SNS podľa neho urobila na politickej scéne pozoruhodný krok a naplnila svoje slová činmi. "Snem Slovenskej národnej strany vo Zvolene úspešne zavŕšil dlhodobé úsilie o zjednotenie politických strán a ľudí, ktorých spájajú spoločné hodnoty. Ktorým záleží na Slovensku, na našej národnej identite, sociálnej spravodlivosti, duchovnom i kultúrnom dedičstve, ktoré nám zanechali predošlé generácie. Našou povinnosťou je ich ďalej rozvíjať a prvým dôležitým krokom na tejto ceste je jednota," uzavrel Farkašovský.

GENIALITA vrchnej veliteľky OS SR Zuzany Čaputovej (VIDEO)
Pavol Slota (Domov-Národná strana) s úžasom sledoval vyjadrenie Zuzany Čaputovej. Veliteľka OS (Ozbrojených síl) SR podľa neho predviedla neskutočný amaterizmus z hľadiska bezpečnosti štátu. Zuzana Čaputová podľa Slotu počas návštevy generálneho... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme