Hlas ľudu: Hlas bral všetko – Smer si mohol akurát tak labu lízať
14 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Ale nebojme sa. Fico sa nestratí. Na svojom profile v nedeľu po televíznych diskusiách nechal odkaz: NIEKTORÍ SA DNES ŠLI VYPLAKAŤ DO TELEVÍZIÍ, JA SOM OPÄŤ MEDZI ĽUĎMI.

Nie je to nič výnimočné, že Smer v politike v nedeľu chýbal.  Najsilnejšia opozičná strana si tak ani neškrtla. Načo, netreba. Stačí , že ich všade spomenú. „Zruční“ moderátori vedia, ako na to. Veď pri Ficovi neplatí: nehovorme o ňom,  nie je tu, nemôže sa brániť.

A tak nám nedeľu „ osladili“ najmä poslanci Hlasu. NA TA3 to mal Šutaj-Eštok veľmi ťažké. Exminister vnútra Mikulec skákal doňho ako zúrivý pes. A tak sa „témou“ politickej  relácie stalo: Neskáčte mi do reči!  Iliev tentoraz načisto prepadol, nedokázal ukočírovať týchto dvoch „bitkárov“. Naozaj som čakala, že si  strelia zaucho, alebo skočia do ksichtu.

Neviem, kto skočil do ksichtu Borisovi Kollárovi. Ani mejkap nezakryl škrabance na jeho líci. Žeby to bola cestná lišaj? Alebo mu chcela oči vyškriabať žiarlivá mamička jeho dvoch synov? Mnohonásobný tata si na RTVS hrkútal spolu s Pellegrinim. Obaja síce chvíľami zvýšili hlas, ale to bolo všetko. Slušný politik hádam nebude Borisovi skákať do ksichtu. Ani do dinosaurov mu nebude nadávať. Veď je to možno základ budúcej koalície. Darmo sa Republika hnevá, že RTVS informuje nevyvážene, keď analýza hovorí, že títo dvaja miláčikovia sa nám „vyvážených“ sedemkrát ukázali v politickej debate  O 5 minút dvanásť.

A tak len zopakujme, čo Uhrík hovorí. Pripomeňme si,  koho verejnoprávna televízia najradšej ukazuje: Boris Kollár (Sme rodina) 7X, Peter Pellegrini (Hlas SD) 7X, Veronika Remišová (Za ľudí – ale prakticky bez ľudí) 6X, Michal Šipoš (OĽaNO) 6X a Matúš Šutaj-Eštok (Hlas SD) 6X.

Pritom treba vedieť, že Hlas SD ani neprešiel voľbami.

Ani na Markíze sa k bitke neschyľovalo. Jednak Deniska Saková je žena a nemá potrebu púšťať sa do džentlmenov typu Riša Sulíka. A čo by to bol, aký džentlmen, keby chcel biť takéto krásne a nežné žieňa?

Len mi nejde do hlavy, prečo chýbali Tomáš a Raši. Myslím, žeby nebolo od veci do jednej relácie pozvať aj dvoch zástupcov  Hlasu. Aby sa všetkým ušlo.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Blaha ostro Pellegrinimu: MY A DINOSAURI? Ani Fred Flinstone nemal toľko funkcií ako tuná Pelle (FOTO)
Podpredseda Smeru-SSD je späť! Po pár dňoch odmlky na internete sa Ľuboš Blaha vrátil medzi "živých" na sociálnej sieti. Predĺžený víkend strávil v Tatrách a od politiky si dal oddych. No vrátil sa a v plnej sile si opäť rypol takmer do... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik