Hlas ľudu: „Fico vás všetkých preští“
12 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Keby žil môj ocko, ten by im povedal: „Fico vás všetkých preští“

Na to, že Smer je hrozbou pre demokraciu, sme si už v poslednom čase zvykli. Drísty a klamstvá, čo z huby a z klávesnice vypúšťajú jediní hlásatelia pravdy, sa už nedajú počúvať ani čítať. A to, čo chystá NATO na Slovensku, nie je žiadne vymývanie mozgov. Je to bežná práca na ochranu našej bezpečnosti.

Ten, kto si myslí čosi iné, je konšpirátor -  šíri klamstvá. Fico sa nazdáva, že všetko je namierené proti Smeru. Až taký dôležitý zas podľa nich nie je. Preceňuje sa. “Spravodliví“ si myslia, že Fico nemyslí, alebo že má paranoju. Keby žil môj ocko, ten by im povedal: „Fico vás všetkých preští!“ A povedal by, že táto spoločnosť je chorá.

A mal by pravdu. Preto vám to ešte zopakujem: „Fico vás všetkých preští! A táto spoločnosť je chorá.“

Denne nám podsúvajú a do omrzenia omieľajú to ich bľabotanie. Ba dokonca tieto drísty o zlom národe aj do sveta vysielajú. Bijú na poplach a myslia si, že zmeníme názor. Tak to sa vám nepodarí, vy cudzí prisluhovači a klamári! Pre nás ste vy tou hrozbou, preto vám národ neverí. My máme svoj rozum, nám nikto nemusí diktovať, čo si máme myslieť a čo máme hovoriť. Jediné, čo sa vám darí, je to,  nás poriadne nasie.ate, rozoštvávate ľudí  a Ficovi body prihrávate.

Pri tej biede sa niekedy stane, že sa aj zasmejem . Dnes ma rozosmiala  “Jeho progresívna Excelencia“ Valášek, keď v priamom televíznom prenose zamrzol. V relácii Tak takto mu kontroval Robo Kaliňák. Ešte teraz štikútam od smiechu, keď vidím ten biely ksicht so strniskom, ako stratil reč. Na Robove slová, že Smer ho ako nesmeráka navrhol na veľvyslanca v NATO, lebo v  Smere ho považovali za odborníka, neodpovedal. Odrazu ten výrečný pánko stratil reč. Nezmohol sa ani na slovo. Takto sa to robí, do psej matere!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

MATOVIČ, akého poznáte z opozície, JE SPÄŤ! (VIDEO)
Igor Matovič (OĽaNO) je po dovolenke v plnej forme. Ak si ho pamätáte z opozičných lavíc, buďte si istí, že je späť. S novou silou varuje pred Ficovým návratom a pred tým, že s Ficom sa nám tu usídli diktatúra a môžeme zabudnúť na demokraciu. PVV?... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik