Hlas ľudu: Dinosaurus Fico ďakuje Pellegrinimu
12 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

... a víta, že šéf NATO mu dal za pravdu! Predseda Hlasu označil SMER za politického dinosaura a sám seba, po 20 rokoch v SMERE, za tvár budúcnosti. V poriadku, len potom prečo Hlas v Púchove vynaložil státisíce Eur na luxusný snem, na ktorom v sociálnej sfére doslova zopakoval len to, čo SMER – slovenská sociálna demokracia hovorí niekoľko posledných mesiacov?

No preto, lebo všetko ich to naučil ten politický dinosaurus. Ale ak to má byť utajené posolstvo Hlasu k Smeru, tak ho "vítame a ďakujeme zaň“ napísal na sociálnej sieti predseda Smeru – najsilnejšej opozičnej strany.

Ešteže vyjadrenie o politickom dinosaurovi nezobral ako posielanie do minulosti. Neurazil sa, poňal to s nadhľadom – ako politické posolstvo. Aj to  je výsledok jeho každodenného cvičenia tela, čo má tiež pozitívny  vplyv aj na jeho myslenie.

Pán Pellegrini, Smer je tu dvadsaťštyri rokov a nevyhynul. Neskončil ani napriek snahám všetkých proti jednému. Pozviechal sa z poslednej porážky, a vy ste tú prehru nezniesli, odišli ste. Smer v opozícii zocelil a opäť je na politickom výslní. Vy ste si v Smere budovali dvadsať rokov svoju politickú kariéru. Mali by ste byť vďačný a neurážať. Sám vidíte, že Fico všetky urážky a poníženia odráža a klamstvá vyvracia. Fico nie je žiadna trasorítka, nie je ani sladká bábovka - nebojí sa, nečaká so založenými rukami. Robí slovenskú sociálnu politiku, preto ho ľudia volia.

Nemajú pravdu ani tí kuvici, ktorí sa smejú, že Fico sa preceňuje, keď hovorí o útokoch a protismeráckej predvolebnej kampani „výletníkov“ do Bruselu. Klamú, keď hovoria, že Fica nikto neberie vážne.

Nuž, milí hoaxeri, predstavte si, že zas šírite klamstvá. Možno vás presvedčí posledné vyjadrenie na fejsbukovej stránke Smeru. Prajem príjemné čítanie a vytriezvenie, klamári!

Tak teda čítajme!

„SMER - SSD víta, že šéf NATO Stoltenberg reagoval na list predsedu R. Fica a dal mu za pravdu, keď presunul pochybnú informačnú kampaň na obdobie po parlamentných voľbách.

Aj toto rozhodnutie je dôkazom, že hájenie slovenských záujmov má vždy zmysel a záleží len od sily samotných politikov, do akej miery ich dokážeme obhájiť.“

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Nevoľte psychicky narušených
Náš volebný zákon, žiaľ, nevylučuje možnosť kandidovať ľuďom so zjavnou duševnou poruchou. Prípadne, dokonca, súbehom takýchto chorôb. Náš volebný zákon nepozná nič ako preskúmanie duševnej spôsobilosti kandidátov. Nad volebným zákonom by však mal... Čítať ďalej
11 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik