Ukrajinec v Brne POBODAL dvoch ľudí! Jeden z nich zomrel, druhý bojuje o život
12 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Cudzinec v Brne-Bystrci v sobotu večer pobodal dvoch ľudí, jeden z nich v nemocnici zomrel, informuje český portál echo24.cz.

Muž je v policajnej cele, je podozrivý z vraždy. Polícia žiada svedkov, aby sa jej ozvali. Na policajnom webe o tom v nedeľu informoval hovorca Petr Vala. 

Na brnenskej priehrade sa konal ohňostroj, mierili naň desaťtisíce ľudí. Podľa hovorcu pri potýčke niekoľkých ľudí krátko pred 20:00 blízko električkovej zastávky Prístaviska v Brne-Bystrci jeden muž nožom napadol a zranil dve osoby.

„Tie museli byť s bodnoreznými poraneniami prevezené do nemocnice. Jeden napadnutý neskôr v nemocnici zomrel,“ uviedol hovorca.

Útočníka na mieste policajti zadržali a umiestnili do cely. Ukrajinec je podozrivý zo zvlášť závažného zločinu vraždy. „Kriminalisti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Ak ste boli svedkami napadnutia, poprípade viete, čo mu predchádzalo, okamžite volajte tiesňovú linku 158. Policajti taktiež uvítajú videozáznamy z potýčky zhotovenej napríklad na mobilný telefón,“ uviedol hovorca.

Nad Brnenskou priehradou sa večer rozžiaril prvý zo súťažných ohňostrojov, ktoré sú súčasťou festivalu zábavy Ignis Brunensis. Sledovali ho desaťtisíce divákov.

Miliardy do vyhovujúcej politiky! George Soros odovzdal synovi Alexovi štafetu
George Soros odovzdal synovi Alexovi kontrolu nad jeho 25 miliardovým impériom, informuje americký portál Breitbart. Alex mieni ešte viac rozšíriť "bdelé záujmy" svojho otca a podľa vlastných slov je ešte "viac politický". Na Globsec v Bratislave... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik