ŠKANDÁL! ZA TOTO CHCE Nvotová ospravedlnenie!
11 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Dorota Nvotová, umelkyňa, ktorá sa pre niekoľkými dňami pridala k Hegerovým Demokratom, žiada od Jozefa Šimka, poslanca NR SR za hnutie Sme rodina a primátora Rimavskej Soboty ospravedlnenie. Šimko mal zverejniť na sociálnej sieti status o novej členke Hegerových Demokratov. Ten mal byť nepravdivý. Nvotová mu poslala odkaz prostredníctvom sociálnej siete, aby post, ktorý hovnomety rozširujú zmazal. Šimko zverejnený post vymazal. Nvotová je nespokojná, od Šimka žiada ospravedlnenie. 

Vyzývam Jozefa Šimka zo Sme Rodina, aby sa ospravedlnil za šírenie lži o mne, uviedla na sociálnej sieti Dorota Nvotová (Demokrati).

Jozef Šimko mal o nej zverejniť status, ktorý neskôr vymazal.

Nvotová poslala Šimkovi odkaz prostredníctvom sociálnej siete, kde ho vyzvala

"Keď som do toho boja vstúpila, vedela som, že bude plný hnoja. Ale zároveň viem, že som naňho za tie roky už imúnna. To však neznamená, že nechám lož, aby sa beztrestne šírila. Nie, nerúcam sa z toho, v podstate je to úsmevné, lebo dievčina na fotke oplýva naozaj lepšími vnadami ako ja, čiže tento konšpiračný útok sa dá pri troche nadsázky brať ako kompliment. Nie, na fotke nie som ja. Táto fotka sa šíri internetom ako mor, neviem kto na nej je, ani kto ju odfotil, ale hovnomety ju vystreľujú naprieč sieťami," uviedla na sociálnej sieti Nvotová v reakcii na post Jozefa Šimka.

"Opakujem- hlavná hrdinka tejto fotografie má plnšie poprsie, krajšiu figúru a luxusné prádlo. V podstate jej závidím. Takisto obdivujem ako dokáže chodiť v hentakých podpadkoch… a ešte po požití! Ak ju niekto poznáte, pozdravte ju. Na Slovensku je populárnejšia ako ja!" dodala Nvotová.

"Pán Jozef Šimko, vyzývam Vás, aby ste sa okamžite verejne ospravedlnili v ďalšom statuse za šírenie lži. A rovnako presvedčivo, ako ste klamali. Od poslanca Národnej rady a primátora by som čakala, že si fotku bez zdroja dá aspoň do vyhliadavača predtým, než ma klamlivo obviní. Našli by ste napríklad, že táto fotka je na ruských aj poľských weboch. A priemerne inteligentnému človeku by došlo, že to buď Nvotová nie je, alebo je z akéhosi dôvodu známa aj u Putina," odkázala Nvotová Jozefovi Šimkovi.

Následne požiadala svojich sledovateľov, aby príspevok o nej zmazali. "Kamaráti, pomôžete mi v tom aby si moju výzvu všimol? Možno ju potrebuje vidieť viackrát".

A dodala: "...nestačí post stiahnuť! Žiadam ospravedlnenie!"

Reagoval aj exminister Jaroslav Naď, ktorý opustil materskú OĽaNO a pridal sa k Demokratom

"Poslanec Jozef Šimko z Klubu Sme rodina a další fašizoidní pacienti zdieľali túto foto a tvrdili, ze to je Dorota Nvotova. Žiadam ich, aby sa ospravedlnili, najmä poslanca NRSR Šimka. Môžete sa hanbiť, ste úbožiak. Niežeby ma to prekvapilo…," napísal Naď na sociálnej sieti.

Reakcia Andreja Stančíka, ktorý opustil materskú OĽaNO a pridal sa k Demokratom nemôže v tomto prípade chýbať

"Sme Rodina vyšla s heslom Sme Normálni. Normálne rozhodne ale nie je zdieľať fotku opitej dievčiny a klamlivo za ňu označovať novopečenú političku, ženu a matku. Normálne je ospravedlniť sa za to a nezdieľat nechutné nezmysly," napísal na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik