Odpočinutý, vysmiaty z dovolenky a už zas vrieska ako Matovič
11 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Záruka kvality" - takto zo záhadných a zjavne iba ním pochopiteľných dôvodov nazval svoj najnovší status na sociálnej sieti Igor Matovič.

"… včera sa istý Peter Pellegrini nechal počuť, že jeho strana Hlas vylučuje spoluprácu s našim hnutím OĽANO A PRIATELIA." Píše istý Igor Matovič.

A už to sype, jedna Matovičovská radosť - uľavil si

"Nuž, ak sa skorumpovaný zlodej z povolania, ktorý roky verne po boku Fica slúžil a verne naďalej slúži mafii, takto o niekom vyjadrí … tak je to výborná známka kvality, že s nami sa naozaj kradnúť nedá."

Matovič sa obáva osudu byť v opozícii

"Zároveň je veľavravné, ak Peťulko vylúčil hnutie OĽANO A PRIATELIA ako jediné zo strán, ktoré sa majú reálnu šancu dostať do parlamentu. Čo viac dodať? Len, že DÍKY PEŤKO." Dodáva predseda OĽaNO svojim typickým slovníkom.

______________________

Žiada sa fakt dodať, vďaka, pán Pellegrini! OĽaNO už fakt treba vylúčiť z verejného priestoru.

Emotívne video Andreja Danka. SNS pre Slovensko(VIDEO)
Emotívne video Andreja Danka bolo zverejnené na YouTube. SNS pre Slovensko! Slováci sú hrdí a suverénni občania. Nebudú ďalej skláňať hlavu. Snažíme sa ísť príkladom a ukázať celému svetu, že sme sa spojili za záchranu záujmov našej Slovenskej... Čítať ďalej
11 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik