Mladík zachránil maloletú pred znásilnením zo strany migrantov
11 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Iba 22-ročný karatista Manolis Kafetziadis zachránil na pláži v Pireu v Grécku ani nie 17-ročné dievča, ktoré sa pokúsili znásilniť štyria migranti z Egypta, ubytovaní v neďalekom tábore pre utečencov. Informuje grécky web hellas.postsen.com.

Desivé chvíle zažilo 17-ročné dievča na pláži Freattyda v Pireu, keď sa ju pokúsili znásilniť štyria migranti, pričom ju na poslednú chvíľu zachránil 22-ročný mladík.

Netušili, "kto" ich zrovná

Cudzinci vo veku od 17 do 19 rokov žijú v ubytovacích zariadeniach pre migrantov v Omonii a Pireu a podľa informácií je ich delikventné správanie známe tak v centre Atén, ako aj na ich južných predmestiach.

17-ročné dievča sa podarilo zachrániť vďaka 22-ročnému Manolisovi Kafetziadisovi, ktorý pracuje v priľahlom plážovom bare a je odborníkom na bojové umenia. Mladý muž sa ponáhľal na miesto, pričom polícia prišla o niečo neskôr. A kým prišla, migrantov mala uložených ako na podnose.

Tesne pred incidentom násilníci zaútočili aj na 15-ročného mladíka, ktorému ukradol mobil.

Chalan zbavil pláš štyroch grázlov

Všetci štyria Egypťania boli identifikovaní svojimi obeťami a sú obvinení, okrem iného, z pokusu o znásilnenie, z pokusu o ťažké ublíženie na zdraví a z pokus o krádež. 

Aj keď to v prvej chvíli vyzeralo, že skupinka má veľkú prevahu, z mladého Gréka sa vykľul celkom skúsený karatista.

„Hoci Kafetziadis nebol vyzbrojený ničím, podarilo sa mu dievča zachrániť a poraziť cudzích predátorov,“ oslavujú mladíka grécke médiá pre jeho bojové schopnosti.

Dievčine sa teda našťastie nič nestalo.

Pokánie Zuckerberga! Uznal chybu!
Generálny riaditeľ spoločnosti Meta Mark Zuckerberg sa venoval problému dezinformácií počas pandémie koronavírusu. Počas pandémie vedci požiadali o cenzúru príspevkov súvisiacich s pandémiou COVID-19. Zakladateľ Facebooku teraz uznal, že bolo... Čítať ďalej
11 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik