Miliardy do vyhovujúcej politiky! George Soros odovzdal synovi Alexovi štafetu
12 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

George Soros odovzdal synovi Alexovi kontrolu nad jeho 25 miliardovým impériom, informuje americký portál Breitbart. Alex mieni ešte viac rozšíriť "bdelé záujmy" svojho otca a podľa vlastných slov je ešte "viac politický". Na Globsec v Bratislave si teda iste prišiel skontrolovať investície do progresívcov na čele s prezidentkou.

Je viac politický, čo sa mu nepáči, to preplatí

Miliardár a ľavicový donor demokratov George Soros odovzdáva kontrolu nad svojím finančným impériom v hodnote 25 miliárd dolárov svojmu mladšiemu synovi Alexovi, ktorý sa zaviazal presadzovať ešte viac ultraliberálnych záležitostí.

Novokorunovaný 37-ročný dedič pre  Wall Street Journal povedal, že rozšíri známe  bdelé  záujmy svojho otca tak, aby zahŕňali otázky ako volebné právo a právo na potrat, ako aj „rodovú rovnosť“.

Cíti sa tiež povinný zapojiť sa do každodenných politických záležitostí národa pred voľbami v roku 2024. "Som viac politický," poznamenal Alex, keď sa porovnával so svojím otcom, ktorý sa narodil v Maďarsku.

Za viac ako rok už navštívil Biely dom 17-krát a stretol sa s demokratmi zvučných mien, ako informoval Breitbart News. Nedávno tiež tweetoval svoju fotku s viceprezidentkou Kamalou Harrisovou.

zdroj: Getty Images | Dedič "sorosovského impéria" Alex Soros

Ešte viac peňazí do politiky!

Nadácia otvorenej spoločnosti (Open Society foundation), nezisková organizácia Sorosovej rodiny, v súčasnosti nasmeruje približne 1,5 miliardy dolárov ročne na politiku po celej planéte.

V profile mladého muža na webovej stránke Open Society sa uvádza,  že je tiež „zakladajúcim predsedom židovskej akcie Bend the Arc a je členom správnej rady Bard College, Centra pre židovskú históriu, Stredoeurópskej univerzity, Európskej rady pre zahraničné vzťahy, a International Crisis Group“.

Sorosov potomok pre médiá povedal, že sa obáva možnosti návratu Donalda Trumpa do Bieleho domu – čo naznačuje, že rodina výrazne prispeje demokratom v prezidentských voľbách v roku 2024. „Akokoľvek by som rád dostal peniaze z politiky, pokiaľ to bude robiť druhá strana, budeme to musieť urobiť aj my,“ povedal.

Počas rozhovoru Alex údajne naliehal na predstaviteľov demokratov, aby boli jasnejší pri odovzdávaní svojich posolstiev a zároveň boli „vlasteneckejší a inkluzívnejší“, aby získali dôveru voličov.

Milióny mimovládnym organizáciám, ktoré nie sú tak úplne, aspoň na Slovensku, mimovládne

Organizácie podporované Sorosom naliali milióny dolárov organizáciám,  ktoré sa venujú  obhajobe masovej imigrácie a amnestii pre nelegálnych prisťahovalcov, organizáciám, ktoré  pomáhajú  ilegálnym cudzincom vyhnúť sa deportácii zo Spojených štátov, a organizáciám, ktoré sa snažia  normalizovať  a legalizovať prostitúciu.

Dan Landa: Za covidu nešlo DRŽAŤ HUBU! A súdy nám dali za pravdu
Daniel Landa v posledných dňoch oslavuje úspechy so svojim novým albumom Minové pole, ktoré vyšlo osem rokov po predchádzajúcom štúdiovom počine Žito. „Sústredím sa teraz hlavne na to pozitívne,“ oceňuje spevák, že sa môže vrátiť k hudbe. Svoje... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik