Drsný odkaz Roberta Fica pre mimovládky na Slovensku! (VIDEO)
11 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Drsný odkaz na sociálnej sieti pre mimovládky zverejnil Robert Fico na sociálnej sieti. 

"MIMOVLÁDKY, AK CHCETE ROBIŤ POLITIKU, ZMEŇTE SA NA POLITICKÉ STRANY, INAK TU NEMÁTE ČO ROBIŤ," zdôraznil Robert Fico, predseda strany SMER SSD na sociálnej sieti.

"Naše roky vo vláde sa snažia médiá a ich politickí obľúbenci vykresľovať ako našu nevýhodu, ale faktom je, že dnes, viac ako inokedy, potrebuje Slovensko vládu, ktorá je schopná zodpovedne a stabilne viesť štát a doručovať výsledky, s čím má SMER – SSD tie najväčšie skúsenosti. To, že sa robili chyby patrí k životu a každý čo mal niekedy zodpovednosť vie, že nie vždy sa všetko podarí na 100%, aj keď do toho vložíme 150%," vysvetlil Robert Fico.

Nás všetkých na jeseň čaká podľa Fica jednoduchá voľba

"Buď si vyberieme politické strany, naše, tradičné, slovenské, ktoré majú úctu a rešpekt k vlastnému národu, a ktoré skladajú tie pomyselné účty tu, u nás doma, alebo sa rozhodneme pre to, čo sme tu mali doteraz v podobe nejakého šialeného zlepenca progresívcov, liberálov a konzervatívcov, ktorých jediný politický program je "LEBO SMER" a za krytia médií im prejde naozaj čokoľvek, aj úmrtie 20 tisíc nevinných Slovákov. My toto nechceme!" Vysvetľuje ďalej Robert Fico.

Ponuka strany SMER SSD je podľa Fica jasná

"Razantná ľavicová politika, ktorá má záujem Slovenska ako prvoradý a neriadi sa podľa želaní mimovládok či pomýlených novinárov. Slovensko stratilo tri roky života. Ak ho chceme naštartovať, bude to chcieť pevnú ruku a jasný ťah na bránu, lebo len tak sa môžeme vrátiť na popredné miesta v EÚ," myslí si líder strany SMERV SSD Robert Fico.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik