Zastavenie pod progresívnym bilbordom (na videu)
10 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

“MECENÁŠI” PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA" - Hovorí za Hlas valér Ferko. Pripomína zaujímavý fakt, že sa nám tu zas do politiky montújú tí stí "sponzori", ktorí napríklad posielali aj Kiskovi peniaze na účet, keď vznikala strana Za ľudí. Teraz?  Prisali sa na Progresívne Slovensko. Alebo je to s tým prisatím naopak a Progresívne Slovensko cicia zdroje od nich?

"Strana bez regionálnych štruktúr, bez programu, bez snahy, vízie, bez lídra a bez skúseností. Strana s kaviarenským vnímaním života, ktorá ten mimo nej v regiónoch Slovenka nepozná a netuší s čím sa ľudia boria. Tejto strane PS pristávajú na účte sumy vo výške 200 či 300 000 eur od rôznych “mecenášov” .  Píše Valér Ferko.

Podrbnejšie vo videu

Koho teda nevoliť
Nie, rozhodne nikomu z vás, vážení čitatelia, nechcem radiť. Voľby sú (teda, dúfajme, že budú) slobodné a demokratické. Začala sa volebná kampaň a mne sa žiada napísať, koho nebudem voliť ja. Ak budem miestami na hranici spisovnosti a... Čítať ďalej
10 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme