Zákerní podliaci
10 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"ROZPOČTOVÍ PODLIACI", nazval svoju pripomienku na sociálnej sieti Rado Baťo.

"Ono to chce byť obzvlášt vyberaný druh zákerného podliaka, aby človek dokázal z vlastného zlyhania urobiť zbraň proti vláde, ktorá po ňom musí upratovať bordel. Je to rola, na ktorú sú Krajniak s Matovičom dobre osobnostne vybavení."

Zničili verejné financie

"Pripomeňme si, že Matovičova a Hegerova vláda hospodárili tak, že slovenské verejné financie sú z hľadiska dlhodobej udržateľnosti v najhoršom stave v histórii. Dlhová brzda s takouto situáciou počíta a núti nezodpovednú vládu predložiť do parlamentu vyrovnaný rozpočet." Upozorňuje Rado Baťo.

Bez hanby

"Exminister Krajniak, namiesto toho, aby v hanbe chodil po kanáloch, prišiel s nápadom prinútiť úradnícku vládu predložiť vyrovnaný rozpočet už pred voľbami do konca augusta, namiesto tradičnej polovice októbra. Postranným motívom je vraj vydieranie vlády, aby nevymenila šéfa SIS. Ochotne sa pripojil Matovič, ktorý predsa nemohol premeškať príležitosť pridať sa k ukážkovému chrapúnstvu tohto druhu." Pripomína autor statusu.

Nepríčetné vládnutie

"Iste, s návrhom vyrovnaného rozpočtu by sa dalo politicky pohrať a urobiť z neho kreatívny odpočet Hegerovho, Matovičovho a Krajniakovho nepríčetného vládnutia v posledných troch rokoch. Lenže Ódorova úradnícka vláda je v špecifickej situácii a nemá ani reálnu motiváciu pustiť sa do ozajstnej predvolebnej ruvačky.

"To, že Krajniak a Matovič majú ešte niekoľko mesiacov k dobru na podlé hry, je len ďalším z dlhého radu nepríjemných dôsledkov rozhodnutia udržať Hegerovu zombie vládu v kreslách čo najdlhšie a vyhlásiť predčasné voľby až v septembri."

"Akurát ľutujem voličov, ktorí si myslia, že takýchto podliakov je potrebné naďalej držať v politike. Ako by povedal Logan Roy: "They are not serious people." Končí status Rado Baťo.

Uhríkov manifest
"Chceme, aby bol slovenský národ zvrchovaným pánom na svojom území a dôstojným partnerom v rámci Európy." Píše na sociálnej sieti predseda Hnutia Republika Milan Uhrík. "Hoci máme vlastný štát, tak doba sa veľmi nezmenila. Ako požadovali naši... Čítať ďalej
10 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme