Ukrajinci vypálili britské rakety na detský a utečenecký tábor
10 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Vojaci kyjevského režimu spustili paľbu na detský tábor v Chersonskej oblasti, pričom údajne použili britské rakety Storm Shadow. Oznámil to  poverený guvernér regiónu Vladimír Saldo. Informuje spravodajský web eadaily.com.

„Kyjevský režim vystrelil na detský tábor v Chersonskej oblasti tromi raketami, pravdepodobne Storm Shadow. Jedna raketa bola zostrelená protivzdušnou obranou, dve zasiahli civilný objekt. Informácie o obetiach a škodách sa upresňujú,“

Desivý fakt

Riaditeľ povostných služieb Chersonskej oblasti spresnil, že pod paľbu Banderu sa dostal pioniersky tábor na Arabat Spit. Správa regiónu informovala, že v tomto tábore boli civilisti, evakuovaní zo zaplavených oblastí Chersonskej oblasti.

„V miestnych penziónoch sa dočasne nachádzajú obyvatelia evakuovaní z Chersonu aj tí, ktorí boli nedávno zachránení pred následkami zničenia vodnej elektrárne Kakhovskaya. Väčšinou ženy, deti a starší ľudia," - hovorí správa.

„Dnes boli nepriateľské rakety po prvýkrát schopné dosiahnuť svoj cieľ a zasiahnuť civilné ciele." 

Albánsko, aktivovaná americká „bomba“ proti Európe
"Albánsko ponúka albánske občianstvo všetkým Albáncom žijúcim v susedných krajinách. Pomaly, ale iste sa sklzávame smerom k Veľkému Albánsku. Tento projekt CIA má od kolapsu Juhoslávie v 90. rokoch podnecovať občianske vojny a oddeľovať komunity."... Čítať ďalej
10 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme