FICO VARUJE PRED ŠIALENÝM ZLEPENCOM PO VOĽBÁCH
11 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda Smeru-SSD Robert Fico sa na Facebooku vyjadril k dnešnému konaniu snemu strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD).

Snem Hlasu dnes Fico podľa svojich slov sledoval, pretože stabilnú a sociálnu vládu garantuje len povolebná spolupráca Smeru a Hlasu. Druhou možnosťou je podľa neho „šialený zlepenec“ KDH, SaS, PS, Sme rodina a Hlasu, o ktorom sa veľa hovorí a ktorý dnes Hlas na svojom sneme nevylúčil.

Predseda Hlasu aj dnes označil SMER za politického dinosaura a sám seba, po 20 rokoch v SMERE, za tvár budúcnosti,“ všíma si Fico. „V poriadku, len potom prečo Hlas dnes v Púchove vynaložil státisíce Eur na luxusný snem, na ktorom v sociálnej sfére doslova zopakoval len to, čo SMER – slovenská sociálna demokracia hovorí niekoľko posledných mesiacov?,“ pýta sa líder Smeru.

Podľa Fica tak Hlas urobil preto, lebo „všetko ich to naučil ten politický dinosaurus“. „Ale ak to má byť utajené posolstvo Hlasu k Smeru, tak ho vítame a ďakujeme zaň,“ uzavrel Fico.

Informačná kampaň NATO je PRESUNUTÁ! Smer-SSD: Je to dôkaz, že obhajoba slovenských záujmov má vždy zmysel
Strana Smer-SSD víta, že šéf NATO Jens Stoltenberg reagoval na list predsedu Roberta Fica a presunul informačnú kampaň NATO na obdobie po septembrových predčasných parlamentných voľbách. Toto rozhodnutie je podľa strany dôkazom, že hájenie... Čítať ďalej
10 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik