BARÁNEK upozornil na film o PEDOFILNEJ SIETI globálnej elity
11 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Politický analytik Ján Baránek na svojom facebooku upozornil na film Sound of Freedom, ktorý je natočený podľa „neuveriteľných skutočných udalostí“.

Podľa analytika ide o film s Jimom Caviezelom, ktorý sa týka pedofilnej siete globálnej elity.

Baránek v tejto súvislosti pripomenul, že Caviezel nedávno obvinil globálny Deep State z tajnej dohody s mainstreamovými médiami, aby zakryl svoju spoluúčasť na obchodovaní s deťmi.

Baránek takisto pripomína, že Caviezel je herec, ktorý hral hlavnú úlohu aj vo filme Umučenie Krista, ktorý režíroval Mel Gibson.

“Pred natáčaním Caviezel čelil protestom niektorých amerických židovských organizácií, ako aj vyhrážke Hollywoodskych štúdií, že ak úlohu vo filme prijme, v Hollywoode si už nezahrá. Stalo sa. Odvtedy Caviezel žiadnu úlohu v Hollywoode nedostal,“ píše Baránek. Teraz podľa analytika Caviezel prichádza s ďalšou „nepríjemnou“ témou, ktorá nie je len o „ostrove detí“ amerického pedofila Jeffreyho Epsteina.

„Mimochodom, čo sa týka Epsteinovej "samovraždy". Zaujali ma okolnosti jej vyšetrovania, ktoré - ako cez kopírak, sedeli s okolnosťami samovraždy generála Lučanského. Vrátane "chýbajúceho" video záznamu z väzenia... To iba na okraj Epsteina a nového filmu Jima Caviezela,“ uzatvára Baránek.

Pripomeňme, že Jeffrey Epstein bol v roku 2019 nájdený mŕtvy vo svojej cele, keď čakal vo väzbe na proces v súvislosti so zneužíváním neplnoletých dievčat.

Kto je George Soros, jeho potomkovia, predkovia, väzby
Kto je toľko nenávidený George Soros? Na Slovensku sú jeho väzby viac než jasné Vlastným menom Gyorgy Schwartz je židovský miliardár, maďarského pôvodu. Je verejnou tvárou židovsko-chazarského rodinného klanu multimiliardárov – rodiny... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik