Baba Vanga: Tento rok nám dá zabrať
10 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Od smrti Baby Vangy uplynulo takmer 30 rokov, jej stúpenci stále prinášajú „jej“ nové a nové proroctvá, zväčša o rôznych katastrofách svetového dosahu. Inak tomu nie je ani na najbližšie obdobie.

Čo nás teda podľa Baby Vangy čaká ešte do konca tohto roka. Veci sa majú diať vo vesmíre – obrovská slnečná búrka „rozhádže“ pozemskú techniku a Zem vraj čaká zmena obežnej dráhy. Niektorá zo superveľmocí použije ničivú biologickú zbraň a ženy prestanú rodiť prirodzene. Iný jasnovidec hovorí, že prelomový bude dátum v polovici júla

Začnime vo vesmíre

Baba Vanga vraj predpovedala, že obežná dráho Zeme sa má v tomto roku zmeniť výrazne. Hoci jej zmeny sú pozorovateľné v priebehu desiatok tisíc rokov, do konca tohto roka má byť zmena dramatická.

Taktiež nás podľa Vangy čaká silná slnečná búrka, ktorá „otrasie klímou“. Niektorí Vangini vykladači hovoria o slnečnom tsunami. To by mohlo spôsobiť veľké zlyhania v technológiách. Menšie slnečné búrky nie sú ničím nezvyčajným a devastačný vplyv nemajú.

Veľmoc použije biologickú zbraň

Nie je jasné, ktorá zo superveľmocí tak urobí, podľa stúpencov Baby Vangy to však spôsobí státisíce úmrtí.

TOTÁLNE MIMO! Holanďania oslávili Deň mŕtvych kačíc... ale čo je za tým?
Opäť je tu to ročné obdobie, keď svet zaznamenal prvý prípad „homosexuálnej nekrofílie u divej zveri“. Bol to prípad, o ktorom počul celý svet, píše POLITICO. Popoludní 5. júna 1995 sa nešťastný divý káčer stretol so svojím predčasným koncom.... Čítať ďalej
07 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Skúmavkové deti

Vanga pre tento rok predpovedala aj „koniec prirodzeného tehotenstva“. Podľa jej priaznivcov to znamená to, že deti budú pestované v laboratóriách a rodičia si budú môcť vybrať niektoré výzorové vlastnosti, ako je farba očí, či vlasov.

Odborníci verzus stúpenci

Proroctvá Baby Vangy skúmali aj odborníci a podľa nich sa splnilo 68 percent z nich. Jej stúpenci im však prikladajú až 85-percentnú úspešnosť.

Predpovedala pád Dvojičiek, výbuch Černobyľu, ale aj pandémiu Covid 19. Medzi jej nesprávne predpovede patrila aj tá, v ktorej mala USA zničiť kríza počas vlády 45-teho prezidenta. Trump sa síce musel vysporiadať so všeličím, Amerika však stále funguje.

Pozor na 17. júl

Tohtoročný špeciálny dátum je podľa Sediqa Afghana 17. júl. V tento deň sa odohrá dôležitá udalosť, ktorá zmení celý svet. "Toto je urán. Opäť jadrové vydieranie. Čo bude ďalej? Tento rok ich budú vydierať chorobami. Sú zlé a dobré dátumy. Každé číslo je kód. Prorok matematik verí, že ďalší 50-ročný cyklus dejín sa práve končí a 17. júla 2023 sa začne nový. Prechod zo starého do nového, z jedného štádia do druhého, budú zároveň sprevádzať zmeny a prevraty.

Proroctvo známeho matematika: Atómové vydieranie, ale vojna nebude!
Sediq Afghan označil dátum 17. júla za zlomový: čo sa stane v tento deň. Afganský prorok-matematik predpovedal, že 17. júla 2023 sa uskutoční udalosť, ktorá zmení svet. Vidí budúcnosť Predpovede Sediqa Afghana v poslednej dobe priťahujú čoraz... Čítať ďalej
07 | 06 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik