SOROŠ DOROTA a DEMENTI alebo DEMOKRATI?
09 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Keď sa DEMENTI topia, aj britvy sa chytajú. Nie, Edo si nejde oholiť bradu. Edo sa topí a  hľadá záchranu. A vtedy je jedno, čoho sa chytíš. Keby na vode plávalo ho.no, aj v ňom by hľadal záchranu.

Veru,  topí sa kedysi „slávny “Edo. Edo, ktorý mal tú česť stretávať sa s „celebritami“  podobného rangu. Edo -  premiér, zavesený na špagáte Igorových gatí. Edo, ktorý už mal dosť hryzenia do vlastného jazyka.

Keď mu už závislosť bola na príťaž, osamostatnil sa. Zradil svojho otca Igora Stvoriteľa a založil DEMOKRATOV. A teraz vám poviem, čo ste možno ešte nepočuli.  Predtým, ako nám oznámili vznik strany, sa medzi sebou pohádali. Nevedeli sa dohodnúť, ako sa budú volať. Niektorí chceli byť DEMENTI, lebo že ich to vystihuje. Ale baťko Janko Udaj povedal, nech sú DEMOKRATI. Že veď už mesiac predtým si to slovo brali denne do úst. Janka treba poslúchať. On vlastnou hubou na námestiach búral socializmus a staval demokraciu. Tak boli DEMOKRATI.

My ale zostaňme pri názve, ktorý ich vystihuje. Volajme ich teda pravým menom, DEMENTI.

Zopár dementov si teda založilo novú stranu. Lenže premaľovať staré tváre (a ešte také!) nestačilo. Čísla v prieskumoch boli žalostne nízke. Preto vyzývali na spájanie. Predseda Edo chodil a hľadal partnera, ale nikto o sex s ním a jeho Dementmi nemal záujem. Až jedna dáma, Slovenka, žijúca v Bruseli, sa ulakomila. Povedala si, že ona to skúsi. Nech to stojí, čo to stojí, ona sa s tým Edom spojí.  A tak  DEMENTI prijali Luciu na milosť.

Edo si uvedomil, že čo spáchal, nebola žiadna výhra. Lenže Edo je bojovník, Edo sa nevzdáva. Pamätáte si, ako sa nechcel odlepiť z premiérskej stoličky? Pre slávu a pre peniaze všetko. Veď prečo odišiel Igora?

A spomenul si na Pelleho. Keď Pelle zradil Fica, ako sa mu začalo dariť. Všetkých predbehol - bol prvý v prieskumoch. Asi to nerobia len dve jamky, ale tie dve  krásavice po jeho boku. Mám aj ja zo dve baby v tíme, ale to je slabota. Do psej matere - udrel si na čelo. To chce niečo, čo tu ešte nebolo. Niečo exkluzívne! Onakvejšie ako Romana Tabak. Všetci budú zírať a závidieť. Poondejú sa z toho!

A tak s veľkou slávou a  fotečkami vo dvojiciacch aj v kolektíve prijali medzi seba „populárnu“ DOROTU SOROŠ Nvotovú.

Ľudia sa z toho síce nepoondiali, ale ťukali si prstom na čelo a hovorili čosi o dementnom EDOVI.

Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie Hlavný denník

Jednotka zúfalosti neoliberálov - jedna Dorota
"NVOTOVÁ JE DOKONALÝ SYMBOL SLOVENSKÉHO LIBERALIZMU - HLÚPA, VULGÁRNA A PROTISLOVENSKÁ" Píše na Telegrame poslanec NR SR Ľuboš Blaha. Jeho najnovší názor na dianie v slovenskej politike prinášame v pôvodnom znení. "Zúfalstvo liberálov naberá... Čítať ďalej
08 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik