Rusom pomohli nové satelity
10 | 06 | 2023 I Milan Laca

Rusom pomáhajú nové satelity.

Vojenský korešpondent informoval o objavení sa nového prieskumného satelitu  Ozbrojených síl Ruskej federácie.

Pomoc

Spravodajce Marat Chairullin oznámil, že ruské ozbrojené sily majú možnosť pozorovať dianie na fronte z vesmíru. Môžu aj získať kvalitné snímky s presnou polohou ukrajinských jednotiek a skladov. Chairullin  to spojil s nedávnymi presnými údermi ruských ozbrojených síl na ukrajinské základne a pozície.

Putin potvrdil začiatok ofenzívy (VIDEO)
Ruský prezident Vladimir Putin potvrdil začiatok protiofenzívy ukrajinských jednotiek. Ozbrojeným silám sa, podľa neho, podarilo odraziť všetky útoky nepriateľa. „Začiatok ukrajinskej ofenzívy možno argumentovať použitím strategických záloh.... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Milan Laca

Problém vyriešili

„Mali sme problém, samozrejme, v prvom rade to boli satelity. Nemali sme špeciálne satelity na pozorovanie bojiska", vyhlásil spravodajca. Povedal, že za posledné dva mesiace sa situácia zmenila a teraz ruské velenie vie nielen čo a kde je, ale dokonca aj to, čo priveziezli a do ktorého skladu.

Presne udierajú

„Asi pred mesiacom a pol začala naša armáda zadzovať ultra presné údery, presne na oblasti, kde nie sú len sklady, ale kam sa dováža munícia. Je to spôsobené tým, že máme takýto vesmírny satelit,“ uzavrel ruský vojenský spravodajca.

Jadrové zbrane v Bielorusku budú! Kedy?
Ruské jadrové zbrane budú čoskoro rozmiestnené v Bielorusku Prezidenti Ruska a Bieloruska Vladimir Putin a Alexander Lukašenko rokujú v ruskom Soči. Vladimir Putin vyhlásil, že rozmiestňovanie ruských jadrových zbraní na bieloruskom území sa... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme