Matovič našiel nového manipulátora volieb
09 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Má dovolenku a konšpiruje na plné obrátky. Nasledujúcu dezinformáciu berte naozaj iba ako výplod Matovičovej mysle, ktorý zverejnil v jednom zo svojich "objaviteľských" statusov.

"HAŠČÁK PLATÍ" nazval svoje zistenie Matovič

Má bobky

"… ak sa dnes, v posledný možný deň, malé vraj “demokratické” strany navzájom nespoja, bude to pekný dôkaz toho, že im nešlo o zabránenie prepadnutia hlasov demokratických voličov … ale o presný opak." Konštatuje podľa neho neodškriepiteľný fakt najväčší prepadák politiky na Slovensku za posledné tri roky.

Zas drísty o mafii

"Keďže vedia, že 5 percent nemajú šancu sami získať, samostatným postupom chcú de facto zabezpečiť vo voľbách hlasy mafii - lebo platí, že čo prepadne, pripočíta sa vo finále mafii."

"Logický Mmatovičov úsudok"

"Pekne to ten korupčník Haščák vymyslel." Čo dodať? K Matovičovi bolo asi naozaj už všetko povedané. Alebo, "obohatí" naše poznanie ešte niečim novým?

Mikulcovo dedičstvo: Bude problém s vydávaním osobných dokladov
Ministerstvo vnútra (MV) SR má na krku ďalší problém. Tentokrát ide o čistopisy s čipom pre osobné doklady. Dodávateľovi tých starých totiž vypršala zmluva ešte na konci minulého roka. Dve súťaže na nového dodávateľa sa skončili rôznymi prieťahmi,... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik