Kto je George Soros, jeho potomkovia, predkovia, väzby
09 | 06 | 2023 I Tibor Malý

Kto je toľko nenávidený George Soros? Na Slovensku sú jeho väzby viac než jasné

Vlastným menom Gyorgy Schwartz je židovský miliardár, maďarského pôvodu. Je verejnou tvárou židovsko-chazarského rodinného klanu multimiliardárov – rodiny Rotchschildovcov a vykonavateľom ich aktivít. Vo svete presadzuje ich záujmy a ciele. Stál napríklad za financovanim kampane Baracka Obamu, Hilary Clintonovej. Taktiež za financovaním viacerých umelo vytvorených revolúcií – naposledy Majdan na Ukrajine. Soros v roku 1989 pomohol financovať “zamatovú revolúciu” vo vtedajšom Československu.

Dátum 16. september 1992, v Británii známý ako Čierna streda. Deň, kedy špekulanti rozbil Britskú libru. Občanom Anglicka poklesla hodnota peňazí a majetku o 15% a toto bol zárobok pre Sorosa a Rothschildovcov. Soroš na tomto finančnom podvode zarobil svoju prvá bilión libier (1 000 0000 000 000). Na mizinu priviedol pracujúcich britských občanov, ktorých nehnuteľnosti a úspory stratili zo dňa na deň obrovskú hodnotu. Angličanov roky predtým za čias Napoleóna podvodom s Librou boli okradnutí priamo rodinou Rotchschildovcov.

V roku 1997 takmer zruinoval ekonomiku Thajska a Malajzie.

Vo Francúzku bola Sorošovi vymeraná pokuta 2,9 milióna dolárov za zneužitie dôvernej informácie pre vlastné obohatenie.

V roku 1998 sa vďaka Sorošovým špekuláciám takmer zrútila ruská ekonomika. Vtedajší predseda kongresového výboru pre bankovníctvo Jim Leach to charakterizoval ako jednu z najväčších lúpeží v dejinách. Keď si Rotchschildovci vyberú nejakú krajinu ako terč pre zmenu režimu, vždy začína tým, že tam vytvoria prostredníctvom nebankoviek financovaných Sorosovou Otvorenou Spoločnosťou – `tieňovú vládu` – často už vopred sformovanú v zahraničí – pripravenú prebrať moc, hneď ak sa naskytne príležitosť.

Soros v roku 2015 pripustil, že jeho snahy v Európe sú zamerané na zničenie hraníc jednotlivých štátov na tomto kontinente.

V posledných rokoch sa Soros zameriava na poskytovanie grantov cez jeho Open Society Foundations pre rôzne neziskové organizácie, ktoré sú v skutočnosti komerčné s cieľom zarobiť. Za posledné roky je zameraný aj na podporu imigrácie a premiešanie rás a národov s cieľom naplniť Kallergiho plán.

Prečítať oslavný článok na Sorosa od Židovskej sionistky Jany Shemesh si môžete TU a TU

VIDEO:

George Soros s bývalym prezidentom Ukrajiny, Židom Poroshenkom.

soros rockefeller rothschild

ZDROJ

Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie Hlavný denník

V EÚ sú už ľudia unavení solidaritou s ukrajinskými utečencami
Podľa Úradu vysokého komisára Organizácie Spojených národov pre utečencov (UNHCR) prišlo do Európy od 24. februára minulého roka do 23. mája tohto roku 8,255.288 ukrajinských utečencov, z toho viac ako päť miliónov ľudí sa zaregistrovalo v... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik