Jadrové zbrane v Bielorusku budú! Kedy?
09 | 06 | 2023 I Milan Laca

Ruské jadrové zbrane budú čoskoro rozmiestnené v Bielorusku

Prezidenti Ruska a Bieloruska Vladimir Putin a Alexander Lukašenko rokujú v  ruskom Soči. Vladimir Putin vyhlásil, že rozmiestňovanie ruských jadrových zbraní na bieloruskom území sa začne ihneď po dokončení prípravy zariadení, 7. až 8. júla. Hlavy štátov budú diskutovať aj o otázkach bezpečnosti a hospodárskej spolupráce medzi oboma krajinami.

Všetko ide ako má 

„V najcitlivejších otázkach, na ktorých sme sa s vami zhodli, ide všetko podľa plánu. Ako viete, v dňoch 7. až 8. júla bude ukončená príprava príslušných zariadení a okamžite začneme s opatreniami, súvisiacimi s rozmiestnením príslušných druhov zbraní na vašom území,“ povedal Vladimir Putin.

Kandidát na prezidenta USA oznámil plány na dosiahnutie dohody s Putinom do 72 hodín
Kandidát na amerického prezidenta Ramaswami sa chce s Putinom dohodnúť na Ukrajine do 72 hodín Podnikateľ Vivek Ramaswami v rozhovore pre Politico povedal, že ak bude zvolený za prezidenta USA, pokúsi sa rokovať s ruským lídrom Vladimirom Putinom... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Ivan Mihale

O sankciách

Alexander Lukašenko vyzval Vladimira Putina, aby zvážil akčný plán v rámci sankcií. "Som si istý, že Kazachstan a ďalší partneri v Euroázijskej ekonomickej únii sa k nemu pridajú," povedal bieloruský prezident.

O raketách

Ruský prezident 25. marca oznámil, že na žiadosť Alexandra Lukašenka rozmiestnia v Bielorusku  ruské taktické jadrové zbrane.  Ruský veľvyslanec v Bielorusku Boris Gryzlov spresnil, že jadrové zbrane presunú bieloruským k západným hraniciam.

Šialenci chcú doviesť vojnu do "úplného konca"? (VIDEO)
Americký Kongres vyzval Bidena, aby previezol rakety dlhého doletu na Ukrajinu. Politico: Kongresmani vyzývajú Joea Bidena, aby dodal Kyjevu rakety dlhého doletu. Autori napísali, že americkí kongresmani poslali list prezidentovi Joeovi... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme