Branislav Becík: Som hrdý na tých, ktorí pracujú na slovenskej zemi (VIDEO)
10 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Branislav Becík (Hlas-SD) dlhodobo vyzýva na odbornú debatu, tentokrát s vládou odborníkov menovanú Zuzanou Čaputovou. Výsledkom by malo byť dominantné postavenie slovenských výrobcov potravín na našom trhu.

Branislav Becík hovorí, že slovenskí potravinári a poľnohospodári sú pre vládu nepriateľmi, čo chce zmeniť. Návrh má aj Sme rodina Borisa Kollára.

„Odmietam pretláčanie zahraničných záujmov na úkor slovenských. Som hrdý na slovenskú zem a ľudí, ktorí na nej pracujú. Slovenskí poľnohospodári a prvovýrobcovia sú dlhodobo pre vládu nepriatelia. To sa musí zmeniť, treba prestať hádzať polená pod nohy našim pestovateľom a producentom, ale radšej sa venovať ich potrebám a záujmom,“ zdôrazňuje vo videu predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja.

Idú voľby, zrazu už aj Sme rodina vie, ako na to

„Na báze doterajšieho štátneho podniku Agrokomplex, ktorý sa zaoberá výstavníctvom, ale aj domácimi poľnohospodárskymi produktami, chceme vytvoriť „národný potravinový reťazec“, ktorý bude vykupovať, skladovať, spracúvať, prepravovať a predávať potraviny“ popisuje predstavu hnutia Krajniak.

Sme rodina verí, že našla liek na vysoké ceny potravín
Na nedávnom sneme Sme rodina si strana odhlasovala pomerne ambiciózny program, s ktorým chce osloviť voličov. Jedným z jeho bodov je aj cenová dostupnosť potravín pre Slovákov. Ako to chcú docieliť, prezradil Milan Krajniak. Donedávna minister... Čítať ďalej
31 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik