Bizarnosť v Kyjeve - okradli opitého amerického diplomata
09 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Atašé amerického veľvyslanectva na Ukrajine išiel na políciu pre krádež iPhonu, peňaženky a bankových kariet. Informovalo o tom ukrajinské vydanie Vesti s odvolaním sa na zdroje z kyjevskej polície. Správu prevzal web eadaily.com.

Amerického diplomata podľa zdrojov okradli v Ševčenkovom parku v Kyjeve, zodpovedajúce vyhlásenie dostala polícia večer predtým. Atašé stratil iPhone, peňaženku a bankové karty. Ako sa neskôr ukázalo, z jednej z ukradnutých kariet bolo vybratých 400 dolárov.

Vizitka veľmoci

Podľa medializovaných informácií bol zamestnanec americkej diplomatickej misie v čase lúpeže opitý.

Viktor Orbán je pobúrený! Brusel zneužíva svoju moc!
Premiér Maďarska, Viktor Orbán sa na sociálnej sieti vyjadril k migračným kvótam. Je pobúrený rozhodnutím Európskej únie! Viktor Orbán je pobúrený: Brusel zneužíva svoju moc, Maďarsko chce násilne zmeniť na prisťahovaleckú krajinu! Premi Premiér... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik