Vyrazilo mu dych! Bezpečnostný analytik Zábojník hovorí o tvrdej zločineckej TOTALITE!
07 | 06 | 2023 I Ivan Mihale

Aprílová služobná cesta štátnych úradníkov do štruktúr EÚ a NATO postavila po mesiaci na nohy slovenských politikov. Z úradného záznamu, ku ktorému sa dostala opozícia totiž vysvitlo, že úradníci ich označovali za hybridnú hrozbu a žiadali o pomoc zahraničie.

“NATO musí čo najskôr riešiť otázku volieb, pretože vyhrá Fico a Pellegrini a SR vystúpi z NATO. Slovensko potrebuje v tejto veci pomoc,” – apeloval podľa zápisnice na medzinárodných delegátov Daniel Milo z Ministerstva vnútra SR.

Dávid Púchovský z Prezídia Policajného zboru zas požiadal predstaviteľov NATO o zaslanie intervenčných tímov na Slovensko. A vraj ak o to nemôže žiadať on, aký je postup…

Totalitný systém

Podľa bezpečnostného analytika Juraja Zábojníka to je neuveriteľné. “Ak sú pravdivé citácie toho, čo odznelo v Bruseli zo strany štátnych úradníkov a členov mimovládok, potom vidím dôvod pre OČTK na začatie vyšetrovania možných zločinov proti ústave. Ak niekto označí existenciu opozície a teda podstatu demokratického zriadenia za hybridnú hrozbu, potom hovorí o potrebe totalitného systému,” myslí si Zábojník. Osobne ho zaujala aj pasáž zástupkyne Globsecu, kde hovorí o potrebe politizácie príslušníkov ozbrojených zložiek, ktorým priamo ústava nariaďuje byť apolitickými.

“V chápaní týchto ľudí je hybridnou hrozbou existencia tých, ktorí ohrozujú v slobodnej politickej súťaži ich súčasné mocenské a tým aj finančné postavenie. Ako keby mali na toto postavenie večné právo,” krúti hlavou nad týmto faux pas Zábojník.

ESĽP: Slovenská republika bude PLATiŤ! Prečo?
Bývalá zástupkyňa SR pred Európskym súdom pre ľudské práva (ESĽP) Marica Pirošíková hovorí o najnovšom rozsudku vo veci Adamčo verzus Slovensko. Adamčo za svoje odsúdenie „vďačí“ kajúcnikom. Pirošíková vysvetľuje, za aký proces bude Slovensko... Čítať ďalej
07 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik