ŠOKUJÚCE VIDEO len pre silné žalúdky: TAKTO sa správal ZDRAVOTNÍK k bezbrannému mužovi!
07 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Nad týmto rozum stojí! Sociálnymi sieťami koluje nechutné video, ktoré sa podarilo natočiť  jednému z pacientov košickej nemocnice. Bezcitné správanie jedného zo zamestnancov doslova vyráža dych.

Vizitka slovenského zdravotníctva?

Otrasný prípad sa mal odohrať na urgentnom príjme univerzitnej nemocnice. Na zemi sedel bezdomovec, ktorý mal pri sebe barlu a igelitovú tašku. Triasol sa, nezrozumiteľne niečo hovoril a vzlykal. Zrazu k nemu prišiel jeden zo zdravotníkov. Muža chytil za ruku a začal ho po zemi ťahať k dverám. Vyhodil ho z priestorov nemocnice, informujú tvnoviny.sk.

Situácia, ktorá mnohých Slovákov okamžite postavila zo stoličiek, sa odohrala v Univerzitnej nemocnici L. Pasteura v Košiciach. Pacient, ktorý tiež čakal na vyšetrenie, natočil veľmi znepokojivé zábery prístupu slovenského zdravotníckeho personálu ku chorému mužovi.

Video len pre silné žalúdky.

Reakcia nemocnice 

Na prípad už reagovala aj nemocnica. Voči zamestnancovi vyvodia zodpovednosť. „Takéto konanie voči človeku, ktorý z akýchkoľvek pohnútok vyhľadá zdravotnícke zariadenie a našu pomoc, je neprípustné. Ospravedlňujeme sa aj pacientom, ktorí boli svedkami tohto incidentu,“ uviedla pre TV Markíza hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Monika Krišková.

„Voči danej osobe bude vyvodená zodpovednosť v súlade s pracovno-právnymi predpismi,“ dodala na záver.

Šokujúci rozhovor R. Kennedyho Jr. s miliardárom E. Muskom
Robert Kennedy Jr. v rozhovore s Elonom Muskom potvrdil existenciu amerických biolaboratórií na Ukrajine a hovoril aj o súvise medzi psychfarmakami a streľbou na amerických školách Uchádzač o post prezidenta USA sa v rozhovore s americkým... Čítať ďalej
07 | 06 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik