My ľudia sme ako nenažraté svine - kvičíme a hľadáme plné válovy
07 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Moje jablko z Kauflandu skončilo včera na hnoji. Nicholsonovej hnilé Jablko na skládke politických Dementov.  Lucia sa prilepila na Eda Hegera. Aby netrieštila hlasy demokratických voličov a aby neprepadol ani jeden z nich. Aby neriskovala, že Fico sa vráti.

Lucia je naozaj odvážna žena.  Kedysi vraj chcela byť Xena. Ona jediná mala odvahu priznať si nízke preferencie, preto urobila ten krok.

Vieme, ako sa  vyjadrovala o Hegerovi a jeho vláde.  Tomu sa hovorí, že nemyslí na zadné vrátka. Ale dobrý Heger jej tie zadné vrátka otvoril. Daroval nevďačnici posledných päť miest na kandidátke Demokratov. Kabrňák, frajer je náš Edo!

Tak, ako sa svine tlačia k plnému válovu, tak aj my ľudia sme ako tie nenažraté svine. Kto už by len veril Lucii, že zachraňuje voličské hlasy?! Seba, svoj zadok zachraňuje. O koryto jej ide. Ale prečo sa prilepila akurát na Eda s jeho politickým výtlakom, to nepochopím. Možno ho chce stiahnuť ešte nižšie, alebo celkom potopiť. Keď začriem do ľudovej múdrosti, nájdem na to niekoľko vysvetlení: „Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá.“ „Aký išiel, takú našiel.“ „Jeden za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať.“

A taká ambiciózna žena to bola. Myslela si, že ona zachráni Slovensko. Slovenským seniorom z Bruselu radila, že majú sexovať, cvičiť, užívať si život. Ona to s tým Jablkom naozaj myslela dobre. Chcela, aby sa nám tu žilo lepšie. Hľadala spojencov, ale nikto ju nechcel. Dokonca ani tá modrá vykopávka - a tak veľa si od neho sľubovala! A on, keď vidí, že s percentami je to naprd, obrátil sa k nej zadkom a spája sa radšej s Maďarmi. V duchu  „politickej kultúry“ vyťahuje osvedčenú zbraň a šermuje ňou proti Ficovi. Lebo tak to chodí na tom našom zatuchnutom Slovensku – všetci proti jednému.

Slovo na záver

Vážený čitateľ! Ospravedlňujem sa za ostrejšie slová. Nemusím ti vysvetľovať, že sa netýkajú všetkých ľudí. Ale dosť je tých, ktorí  v honbe za válovmi nepoznajú hanbu, kvičia a predbiehajú sa, aby si uchytili najväčšie sústo.  A čo je ešte horšie: človek človeku sa stáva vlkom.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Remišová  má nové pexeso – kto je na odstrel?
Toto pexeso zatiaľ na verejnosť nepreniklo. Mne ho priniesol môj tajný agent, donášač. Nebudem ho menovať. Zajtra by ho mohlo zraziť auto - a to nechcem ani ja, ani on. Pekné a zaujímavé je grafické spracovanie, oveľa zaujímavejší je však jeho... Čítať ďalej
05 | 06 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik