Matúš Šutaj Eštok: FALOŠ SASKY JE BEZHRANIČNÁ! (VIDEO)
08 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Heslo SaS „Meníme hru“ je pravdivé, lebo ju menia trikrát do týždňa – ale ich faloš je neskutočná. Skonštatoval to nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) na sociálnej sieti. V dueli pre Nový čas sa stretol s exministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou (SaS).

Politický boj pokračuje. Predčasné parlamentné voľby sú už na spadnutie a strany a hnutia už pomaličky rozbiehajú svoje kampane. Do volieb zostáva pár mesiacov a zatiaľ čo sa Hlasu, ktorého poslancom je aj Šutaj Eštok, darí bojovať o popredné miesta v prieskumoch, so stranou SaS to také ružové nie je, píše portál čas.sk.

Kým Kolíková Sulíkovu stranu bránila zubami-nechtami, Šutaj Eštok si servítku pred ústa nedával. "Heslo SaS „Meníme hru“ je pravdivé, lebo ju menia trikrát do týždňa – ale ich faloš je neskutočná," zaútočil poslanec.

Igor Matovič je poriadne nervózny z Roberta Fica
Ako dopadnú voľby, veští na sociálnej sieti expremiér a exminister financií Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO, ktorý zdá sa, poriadne znervóznel z Roberta Fica. Matovič tvrdí, že Slovensko sa rúti do pekla a opäť vyťahuje rétoriku spred volieb v... Čítať ďalej
07 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Podľa Eštoka SaS na jednej strane dookola rozpráva, aké je Igor Matovič zlo a ako ho treba z politiky odstrániť – a na druhej strane sa s tým Matovičom dohodnú, že voľby budú takmer rok po páde vlády.

"A Richard Sulík ešte povie – aspoň ľudia uvidia, čo je ten Matovič zač. Bravó, pán Sulík, bravó SaSka, toto je teda naozaj „zdravý rozum“ v priamom prenose," krúti hlavou hlasák.

Viac vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik