Igor Matovič je poriadne nervózny z Roberta Fica
07 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Ako dopadnú voľby, veští na sociálnej sieti expremiér a exminister financií Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO, ktorý zdá sa, poriadne znervóznel z Roberta Fica. Matovič tvrdí, že Slovensko sa rúti do pekla a opäť vyťahuje rétoriku spred volieb v roku 2020 - Lebo Fico... 

Zostávajú 3 dni do vyhlásenia volieb - a keďže ide o osud Slovenska a opakovanie je matka múdrosti: AKO DOPADNÚ VOĽBY? Pýta sa Igor Matovič a predstavuje svoju verziu:

Matovič si myslí, že ak sa tento týždeň malé strany nespoja a ak progresívni akoženovinári neprestanú so svojou vyšše trojročnou manipulatívnou vojnou voči OĽANO, realistický výsledok volieb vidím nasledovne:

Tí, ktorí to dajú a chcú ísť spolu:

SMER 22%

HLAS 13%

REPUBLIKA 10%

SME RODINA 7%

SNS a spol. 7%

————————————-

spolu: 59% hlasov v parlamente

budúca opozícia:

PS 12%

OĽANO a spol. 10%

————————————-

spolu: 22% hlasov v parlamente

a “demokratické” strany, ktoré to, bohužiaľ, nedajú, keďže sa odmietajú spojiť:

KDH 4%

DEMOKRATI 4%

ALIANCIA 4%

MODRÍ a MOST 2%

M. FÓRUM a spol. 1%

————————————-

spolu: 15% prepadnutých hlasov demokratických voličov

+ iný drobizg, čo zostane mimo - spolu cca 4%

Výsledok podľa Igora Matoviča bude nasledovný

FICO ÚSTAVNÁ VÄČŠINA s cca 110 poslancami (cca 59/(59+22)).

Slovensko sa tak podľa Igora Matoviča rúti do pekla, ale hlupáci, ako nazýva predstaviteľov ďalších strán, ešte stále uprednostňujú svoje egá pred spájaním, hoci sami to určite nedajú.

Niekoľkokrát zdôrazňuje, že Slovensko sa rúti do pekla, ale hlupáci ešte stále miesto boja proti mafii, všemožne legitimizujú Hlas mafie.

"Slovensko sa rúti do pekla, ale hlupáci si nie sú schopní ani uvedomiť, že 500€ je v tejto situácii jediná efektívna šanca na vybičovanie účasti v boji za záchranu demokratického Slovenska. Slovensko sa rúti do pekla, ale pre hlupákov je najväčší nepriateľ ten, ktorý sa jediný mafie roky nebál a dokázal ju poraziť. Je o 5 minút 12. BUDÍČEK !!!" Kričí s tromi výkričníkmi Igor Matovič na sociálnej sieti.

A pridáva jeho známe "PS" a to hneď dvakrát:

- A nie, nebude šanca na reparát za 4 roky. Toto bude koniec demokratického Slovenska. Ak sa teraz mafia s pomocou fašistov vráti k moci, desiatky rokov už moc z rúk nepustia … a už sa nenájde hlupák, ktorý by sa ich nebál a pre boj s ňou by si nechal posrať život.

-Samozrejme, môže to byť aj inak - napríklad, že istý Haščák platí “demokratický” drobizg, práve za to, aby sa nespojili a pomohli tak mafii.