Proroctvo známeho matematika: Atómové vydieranie, ale vojna nebude!
07 | 06 | 2023 I Milan Laca

Sediq Afghan označil dátum 17. júla za zlomový: čo sa stane v tento deň.

Afganský prorok-matematik predpovedal, že 17. júla 2023 sa uskutoční udalosť, ktorá zmení svet.

Vidí budúcnosť

Predpovede Sediqa Afghana v poslednej dobe priťahujú čoraz väčšiu pozornosť. Po prvé, v ťažkých časoch sa ľudia často zaujímajú o proroctvá, aby našli odpoveď na otázku „Čo bude ďalej?“. Po druhé, Sediq predpovedá blízku budúcnosť na základe vlastného unikátneho systému, ktorý je tiež zaujímavý. Jeho systém je založený na matematických výpočtoch, čísla mu pomáhajú pozerať sa do budúcnosti.

Čo sa splnilo

Mnohé predpovede afganského matematika sa už naplnili, napríklad rozpad ZSSR a teroristický útok z 11. septembra. Afganec získal dve vyššie vzdelanie, je historik a matematik. Vďaka svojim znalostiam prišiel na vlastnú metódu analýzy, ktorá pomáha pozerať sa do budúcnosti. Sediq Afghan robí predpovede pre ľudí, pre štáty a pre celý svet.

Našla sa účtenka z čias života Ježišovho
V Jeruzaleme sa našiel 2000-ročný obchodný doklad. Pozdĺž pútnickej cesty mesta Davidovho bola objavená starodávna účtenka, informuje foxnews.com. Podľa zverejnenej správy objavil Izraelský úrad pre pamiatky (IAA) pozdĺž pútnickej cesty mesta... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Aký bude tento rok

Matematik sa domnieva, že tento rok nemožno nazvať pokojným, naopak, je nebezpečnejší ako roky 2022 a 2024. Zmeny k lepšiemu nás čakajú až v roku 2025. Všetko ale nie je také tragické.

2023 a kolaps

"Po celý rok 2023 bude medzi svetovými mocnosťami prebiehať atómové vydieranie. Všetko bude na úrovni hrozieb - nevidím výbuchy. Celý svet hovoril, že tretia svetová vojna vypukne v roku 2022, ale ja som vypočítal niečo iné V dôsledku toho sa tretia svetová vojna nezačala.“ Je tu dobrá správa, víťazstvo bude naše, pretože. Spojené štáty rozsievajú svetové zlo, Amerika čoskoro ustúpi. Každý štát bude chcieť slobodu a nezávislosť, americká mena prežije kolaps.

O Rusku

Naopak, v Rusku dôjde k rastu ekonomiky a čo je nemenej dôležité, dôjde k zmenám v mentálnej rovine, dôjde k prehodnoteniu hodnôt, ľudia si veľa uvedomujú.  

Príde zmena

"Zlom príde v roku 2025. Amerika bude vyčerpaná. Amerika ako veľmoc nebude. Dúfam, že v roku 2027 nebude žiadna americká veľmoc. A Rusko vyhrá."

Čo bude v júli?

Tohtoročný špeciálny dátum je 17. júl. V tento deň sa odohrá dôležitá udalosť, ktorá zmení celý svet. "Toto je urán. Opäť jadrové vydieranie. Čo bude ďalej? Tento rok ich budú vydierať chorobami. Sú zlé a dobré dátumy. Každé číslo je kód. Prorok matematik verí, že ďalší 50-ročný cyklus dejín sa práve končí a 17. júla 2023 sa začne nový. Prechod zo starého do nového, z jedného štádia do druhého, budú zároveň sprevádzať zmeny a prevraty.

Samozvaný liečiteľ z mladíka VYTIAHOL OČKOVANIE! Ľudia ďakovali Ježišovi (VIDEO)
Koncom apríla sa na Mariánskom námestí v Žiline diali s miernou dávkou irónie „zázraky“. Video, ktoré sa objavilo na internete, zachytáva čudesné liečiteľské praktiky samozvaného "liečiteľa". Muž, ktorý si hovorí liečiteľ Ladislav, okoloidúcim... Čítať ďalej
20 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik