Ambasáda USA spustila billboardovú kampaň na Slovensku. Cieľ je jasný!
07 | 06 | 2023 I Ivan Mihale

Cieľ je zrejme jasný, a to zasahovať do predvolebnej kampane na Slovensku! Spravodajská televízia TV OTV mapovala situáciu okolo rozmiestnenia reklamných pútačov amerického veľvyslanectva v Michalovciach.

Američania nám hovoria o slobode

"Vyznávame hodnoty liberálnej demokracie. Práve vďaka nej pôsobíme na Slovensku už 30 rokov.  Demokracia, to nie je len pojem. Prináša ti možnosti, vďaka ktorým je tvoj život slobodný – od možnosti dať si na večer hambáč, cez šancu cestovať do sveta a objavovať krajiny, až po príležitosť vyjadriť svoj názor na protestoch či sociálnych sieťach."Uvádza na svojej internetovej stránke americké veľvyslanectvo v Bratislave a pokračuje.

"Na to, aby tu demokracia prekvitala, však potrebuješ tie správne hodnoty," vysvetľuje ambasáda a zároveň vymenovala, ktoré to sú: "ľudské práva, sloboda prejavu, rovnoprávnosť, sloboda tlače, slobodné voľby, odvaha, zodpovednosť." Čiže všetko, čo je v protiklade s politikou USA, ktoré hlásajú vznešené heslá, no v praxi robia pravý opak.

"Stotožňuješ sa s nimi? Skvelé! Tak sa nimi nezabudni riadiť. Iba tak neprídeš o slobodu," dodáva veľvyslanectvo súdružským tykaním.

A zas ďaľší "výlučok" Globsecu, ktorý pohoršil progresívne fajnovky
Globsecáci majú zas radosť. Zas vytiahli špinu na Slovákov! Predstavte si, také "hnidy"sú ten národ pod Tatrami! Majú pozitívny názor na vyvrheľa Orbána. A tá drzosť, oni ho majú bez ohľadu na to, čo si myslíme my, liberálno progresívni vojnoví... Čítať ďalej
06 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme