Matúš Šutaj Eštok: Čurillovci usvedčení v ďalších nahrávkach (VIDEO)
07 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Nezaradený poslanec NR SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) hovorí, že čurillovcov usvedčujú ich ďalšie nahrávky, ktoré vo svojom videu na sociálnej sieti aj ponúka.

Šutaj Eštok hovorí o Úrade inšpekčnej služby. Ten by mal byť nezávislý a nemali by z neho unikať informácie. Lenže vedie ho brat stíhaného vyšetrovateľa. Poslanec púšťa nahrávky čurillovcov, o ktorých hovorí ako o dôkaze nezákonných hier v polícii. Že čurillovci nie sú až takí nevinní, pripomína aj bývalý policajný prezident Tibor Gašpar.

Nezávislosť úradu je nevyhnutná

Úrad inšpekčnej služby vyšetruje podozrenia u policajtov z trestnej činnosti. Okrem vyšetrovateľa Martina Juhásza (známeho z nelegálneho odposluchu Fica a spol na poľovníckej chate) stíha aj čurillovcov. Na čele tohto úradu je Peter Juhász, brat stíhaného vyšetrovateľa Martina.

Šutaj Eštok hovorí, že ak má byť tento úrad nezávislý je nutné, aby neprichádzalo k únikom z vyšetrovaní. Ako k nepovolaným, tak ani k stíhaným osobám. Šutaj Eštok však púšťa nahrávky, z ktorých je evidentné, že čurillovci o stave vyšetrovaní bývalého vyšetrovania NAKA informovaní boli.

Návrh zákona, ktorý nemyslí na pacientov! MZ SR neodpovedá!
Povinnosť zabezpečiť dodanie zdravotníckych pomôcok do lekárne najneskôr do 24 hodín od prijatia objednávky je podľa Slovenskej asociácie dodávateľov zdravotníckych pomôcok SK+MED v praxi nevykonateľná. Kritizuje, že k návrhu novely zákona o... Čítať ďalej
06 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Dostupné informácie

„Ak sa takto jednoducho vedeli dostať k informáciám o vyšetrovaní iných ľudí, veľmi jednoducho sa mohli dostať aj k informáciám o vlastnom prípade,“vyjadruje svoje presvedčenie poslanec.

Nezákonné hry vyšetrovateľov

„Keď si nahrávky vypočuje ktokoľvek, kto je aspoň trochu zorientovaný v policajnej praxi, má v tom hneď jasno. Ide o ďalší dôkaz, že v polícii si skupinka politických prisluhovačov hrá svoje vlastné nezákonné hry,“uzatvára poslanec.

Hamranovi „naši chlapci“

Ich výstižnú vizitku pripomína Tibor Gašpar, bývalý policajný prezident.

„...Teraz je tam p.ča v robote ... zapálime jej auto ... ja som chcel tam dať na výstrahu štyroch ježkov, no ale tak, keď to chceš poňať takto hneď z ostra ... lebo nemyslím si, že je cesta ju uj.bať po procesnej stránke, ale ju jednoducho zdiskreditovať...,“ oživuje vôbec nie džentlmenské výroky čurillovcov.

Tibor GAŠPAR: Nový politický kôň prezidentky predvádza divadelnú hru
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar sa vo svojom aktuálnom komentári na sociálnej sieti pustil do predsedu Hlasu-SD Petra Pellegriniho, ktorého v nadpise svojho príspevku označil za „Zuzkinho Peťka“. Nový politický kôň Čaputovej Gašpar... Čítať ďalej
11 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik