TRAGÉDIA na cestách: Až štyri nehody za sebou! Zomrel mladý motorkár (FOTO)
05 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Štyri dopravné nehody s účasťou motorkárov riešili počas víkendu policajti v Žilinskom kraji. Pri jednej z nich, mladý motorkár utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice, žiaľ, podľahol. Informuje o tom portál zilina.zoznam.sk.

Policajti v Žilinskom kraji denne v rámci výkonu služby dohliadajú na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a vykonávajú dopravno-bezpečnostné preventívne akcie, zameraná aj na motorkárov.

ZDROJ: KR PZ ZA

“Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,” apelujú žilinskí policajti.

ZDROJ: KR PZ ZA

VANDALI TO NEBOLI! Cintorín v Ružomberku zdemolovala skupina medveďov
Výskyt viacerých medveďov v týchto dňoch zaznamenali v areáli a okolí ružomberského mestského cintorína. V nedeľu (4. 6.) na miesto privolali Zásahový tím pre medveďa hnedého, ten bude v pondelok večer v práci pokračovať. V lokalite bude... Čítať ďalej
05 | 06 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik