Smer-SSD: NATO zasahuje do predvolebnej kampane! MÁME DÔKAZ!
05 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

NATO vypísalo verejnú súťaž na mediálnu kampaň, ktorá má voličom opozície vymývať mozgy v predvolebnom zápase. Upozornil na to na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha. Toto je taký nebezpečnémý zásah do suverenity Slovenskej republiky, že v NATO už musia byť riadne zúfalí, hovorí opozičný poslanec. 

Čaputová by mala okamžite odstúpiť

"Už len čakám kedy Čaputová podpíše pozývací list, americké tanky sú už pripravené! Ale ich zúfalstvo je pochopiteľné - majú v rukách médiá, mimovládky, štátne úrady a ešte aj políciu a aj tak na Slovensku tej ich americkej propagande nikto neverí. Podľa ich vlastných prieskumov dve tretiny Slovákov vidí, ako USA zarába na vojne na Ukrajine a 86% Slovákov odmieta zbrojenie Ukrajincov," konštatuje politik. 

Podľa Blahu ich proamerické kádre úplne vybuchli, celá tá ich liberálna nomenklatúra je národom nenávidená. Jej predstavitelia sa v telke hádajú, kto sa viacej ožieral za štátne, či SaS v Dubaji alebo OĽaNO v Liptovskom Jáne. Kto by takýchto tragédov volil?

"Čaputová medzitým vymetá zahraničie a šíri konšpiračné teórie, vraj ľudia na Slovensku sú pod vplyvom ruskej propagandy, na čo nemá žiaden dôkaz. Madam je už doslova na smiech - za toto by mala okamžite odstúpiť. Hlava štátu kydá na Slovákov, zbláznila sa?," chytá sa za hlavu smerák.

https://t.me/LubosBlahaSmer/1006

Panika v NATO?

Blaha si je istý, že v NATO nastáva panika, že voľby vyhrá Smer, ktorý chce zastaviť zbrojenie a presadzovať mier. "No chápete - zločin proti ľudskosti. Chcieť mier. Nemôžeš mať iný názor a musíš skákať tak, ako Američania pískajú - v tom je tvoja úžasná sloboda. Za toto sa v 89-om štrngalo. Myslím, že tí, čo tam na námestiach boli, už dávno trpko oľutovali."

NEUVERÍTE! GEORGOVI SOROSOVI OD SLOVÁKOV, S LÁSKOU ZUZANA
To ani nemôže byť pravda! Mimovládna organizácia Georga Sorosa Nadácii otvorenej spoločnosti dostala od Čaputovej vlády finančnú injekciu. Z tej cifry sa vám zakrúti hlava. "Čaputovej odborníčka a dočasná ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny... Čítať ďalej
05 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Podviedli ľudí

Ani sloboda, ani demokracia, ani suverenita, hovorí Blaha. Len sa vymenilo jedno impérium za druhé, nomenklatúra prezliekla kabáty, ľuďom zobrali sociálne istoty, rozpredali ekonomiku, prepísali dejiny a bum, návrat do totality. Celé zle, myslí si.

MY NIE SME NATO, ALE SLOVENSKO!

"Nech sa páči, priatelia, tu je zostrih z pondelkovej debaty na TA3, v ktorej som diskutoval s poslancom SaS Jurajom Krúpom. Vecne a slušne. Stokrát mi môžu skákať do reči, stokrát môžu šíriť konšpiračné teórie o Smere, pravdu neprehlušia," pokračuje politik.

Podľa Blahu každý na Slovensku dobre vie, že nie je v národno-štátnom záujme Slovenskej republiky viesť vojnu s jadrovou veľmocou - "musíme zastaviť zbrojenie Ukrajiny, ako aj nenávisť voči Rusom. Sú to bratský slovanský národ a našou úlohou je robiť všetko pre mier a nie pre vojnu. Hovorí sa tomu - suverenita. Povedal som to na plné ústa - my sme Slovensko a nie NATO, už nech to konečne Krúpa a jemu podobní vojnoví štváči pochopia," uzavrel Blaha.

https://t.me/LubosBlahaSmer/1008

NATO VYPOČULO ČAPUTOVEJ NÁREK A CHCE NA SLOVENSKU PREVYCHOVÁVAŤ VOLIČOV

"Plánovaná mediálna kampaň NATO na Slovensku pred predčasnými parlamentnými voľbami je bezprecedentným a neakceptovateľným zásahom do priebehu predvolebnej kampane. Platí to o to viac, že kampaň je zameraná vyslovene na voličov Smeru, ktorým chce NATO „napraviť“ názor na vojnu na Ukrajine. Je tu evidentná snaha zo zahraničia ovplyvňovať preferencie politických strán a zvyšovať počet ľudí, ktorí podporujú vojnu," píše Smer-SSD vo svojom vyhlásení.

"„Naprávať“ Slovákov tu chcela najprv prezidentka Z. Čaputová, neskôr jej 21 úradníkov a zástupcov mimovládnych organizácií v Bruseli. Je teda jasný dôvod domnievať sa, že aktivita NATO je reakciou na vyplakávanie pravicových a liberálnych strán, že vo voľbách neuspejú a že ich vládnutie na Slovensku sa definitívne skončí. Táto snaha im však nevyjde. Naši voliči majú svoju vlastnú hlavu, vážia si naše suverénne a konštantné postoje a takéto umelé snahy o presadzovanie zahraničných záujmov už dávno prekukli."

AKO DOPADNÚ VOĽBY? Matovič v tom má jasno: Slovensko sa RÚTI DO PEKLA!
AKO DOPADNÚ VOĽBY? Dovolenková predpoveď spod egyptskej palmy z "Hurgády" lídra OĽaNO Igora Matoviča. Poslanec a expremiér Igor Matovič si našiel čas aj na dovolenke v Egypte a prihovoril sa na sociálnej sieti. "… ak sa tento týždeň malé strany... Čítať ďalej
05 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik