Hlas ľudu: Remišová  má nové pexeso – kto je na odstrel?
05 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Toto pexeso zatiaľ na verejnosť nepreniklo. Mne ho priniesol môj tajný agent, donášač. Nebudem ho menovať. Zajtra by ho mohlo zraziť auto -  a to nechcem ani ja, ani on.

Pekné a zaujímavé je grafické spracovanie, oveľa zaujímavejší je však jeho obsah.

V tmavomodrých rovnošatách spoza mreží vykúkajú známe tváre. Mnohé z nich poznáme ako členov náhubkovej vlády. Ako prvý je vyobrazený najznámejší plagiátor a bojovník proti korupcii a opozícii. Istý Igor M. Na vymenovanie všetkých jeho mien a prívlastkov, majetku a zásluh by nestačila ani celá aštvorka. Veľa toho  nakradol a prihral svojim známym.

Za ním nasleduje jeho niekdajší riťolízač Jaro N., najarogantnejší človek, akého zem nosí, exminister s modrou knižkou a modrou krvou -  v niektorých kruhoch tiež známy ako malý Napoleon. Vedľa neho sa ocitol bývalý minister Roman M., nazývaný aj Ušatý Vrtuľník. Preslávil sa tým, že si vypýtal tučný balík peňazí a na politických oponentov huckal policajných psov.

V ďalšom políčku je  exminister Samuel V., ktorý vo vláde nahradil náhubkového  Dedolesa. Samuel  dotoval nejaké známe svine. Vedľa neho je portrét jeho štedrého donora, ktorý mu priklepol sumičku poldruha milióna. Je ním exminister Ján B., známy udavač, ochranca LGBT komunity a medveďa bylinožravého. Ďalším v poradí je  viacnásobný povaľač vlády, najsmädnejší exminister a austrálsky rančer Richard S.

Čakateľom na basu je podľa Remišovej pexesa aj istý, ako božie oko čistý Daniel L., človek, ktorý mal  techtle-mechtle so známou vrahyňou a ktorý podivným spôsobom dostal miesto po odsúdenom špeciálnom prokurátorovi Dušanovi K. Potom sú tu štyria čurillovci, policajný prezident Štefan H., prokurátori Ondrej R. a Michal Š a sudca Ján H.

A nakoniec si vychutnáme ženský štvorlístok pre šťastie. Tvorí ho sudkyňa Pamela Z., nemenovaná obyvateľka pionierskeho paláca, bezcitná a tvrdá exministerka Mária K.  a celú plejádu uzatvára samotná  Veronika R.

Autorka síce neuvádza dôvod, prečo práve tieto „osobnosti“ mali „česť“ byť na jej zozname, ale to ani netreba. My dobre vieme, aké majú zásluhy.

Slovo na záver

Vážení čitatelia! Práve ste dočítali text, ktorý je výplodom mojej fantázie. Ospravedlňujem sa, ak som vás priviedla do omylu. Ale som presvedčená, že niektoré figúrky sa po voľbách do tej basy naozaj dostanú. Samozrejme len v prípade, ak budú vo vláde a v parlamente tí správni ľudia. A to už je v našich rukách. 

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Orgie koncentrovanej sprostosti alebo traumy Ficofóbov
Upršané ráno, na plánovanú robotu vonku so zbíjačkou to nevyzerá. Tak aspoň rýchla prehliadka novín a informácií v nich. A ešte nejakých archívnych relácií, na ktoré nebol čas v ich premiére. Prvý dojem - orgie. V staroveku išlo o obrady konané vo... Čítať ďalej
05 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik