Hlas ľudu: A máme prd makový!
05 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Alebo ho.no, ako hovorí môj sused. A že aj to máme akési menšie, než voľakedy bývalo. Lebo menej do seba, menej zo seba – má to logiku. Ale aspoň máme istotu, že nikoho z tých, čo sa pod ten prd podpísali, voliť nebudeme. 

Sľúbili všeličo. Igor boj s mafiou a korupciou, Boris nájomné  byty (však má pre koho) a Edo sa ešte donedávna dušoval, že Rázsochy budú. A čo máme? Máme prd makový - aj to iba tí, čo jedia mak. Tí druhí majú akurát to oné - aj to menšie. Ani Rázsochy, ani nájomné byty nebudú, iba ak by sme si ich nakreslili. Aspoňže im vlastná korupcia krk a hnáty polámala.

To je tak, keď sme uverili nevzdelancom, prepitým mozgom a hochštaplerom. To je tak, keď školstvo riadil obuvník, eurofondy bábkoherečka a všade sedeli samí  nedoukovia. Proti mafii bojovali mafiáni a proti korupcii skorumpovaní. V duchu hesla: „ Kto nekradne, okráda vlastnú rodinu,“ napchávali si tučné kontá. A nám ostal len ten prd makový.

V nedeľu toho na mňa bolo priveľa

Že ich huby nebolia od toľkých klamstiev! Aj politikov, aj tých, čo im skáču do reči. Liezli mi na nervy. Ale fest. Aj  Krúpa, aj Šipoš, aj “Jeho Excelencia“ Valášek. Tie úvodzovky myslím ako úvodzovky. Všetci zarastení ako chudáci, čo pod mostom bývajú. A k tomu žalobaba, čo  na vlastných špiní a ešte aj ten brbtavý a koktavý Makara. Ten ma fakt poriadne naštval. Najradšej by som bola zobrala gumipušku a strelila im do sedacej časti tela. Týždeň by nariekali: „Jáj, moja riť, moja riť!“ a týždeň by sa na tú riť neposadili.

Naozaj by som to spravila. Aby vedeli,  že zbrane, čo posielajú na Ukrajinu, sú inakšieho kalibru ako strela z gumipušky. Čo je boľavá riť proti tomu?! Tie zbrane na Ukrajine zabíjajú. Ale hovor to sprostým!

Politológ: SVOJVÔĽA V RTVS SA MUSÍ SKONČIŤ!
Rada RTVS sa konečne zobudila. Na rozdiel od Rady pre mediálne služby, ktorá neplní svoju funkciu a prostituuje s vládnou mocou, chce zasiahnuť proti zvyšujúcej sa neobjektívnosti verejnoprávnej televízie a požiadala jej generálneho riaditeľa o... Čítať ďalej
05 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik