Fico: Slovensko je V OHROZENÍ!
06 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"SLOVENSKO POTREBUJE KRÍZOVÝ MANAŽMENT NA ZÁCHRANU MILIÁRD Z EÚ FONDOV A NIE BOJ PROTI HOAXOM" úplne jasne a zrozumiteľne charakterizuje priority nášho štátu Robert fico.

"Nebudeme akceptovať, že všetci zodpovední Sulík, Kollár, Remišová či Heger s Matovičom sa dnes tvária, že Slovensko posledné tri roky neriadili." Pripomína niečo, čo sa spomenutí čoraz viac snažia uhrať "do stratena".

Slováci nie sú hlúpi

"Slováci nie sú hlúpi a vedia, kto zavinil, že sa Slovensko stalo druhou najchudobnejšou krajinou EÚ, že verejné financie sú pred krachom a existuje vážna hrozba, že nám prepadnú miliardy z EÚ." 

Vzťah k Čaputovej

"My sa s Čaputovej vládou budeme baviť len o veciach pomoci Slovákom v boji s historickým zdražovaním, čo s hypotékami, čo so zdravotníctvom, čo s eurofondami. Nech nečakajú, že im v národnej rade vyslovíme dôveru a podpíšeme im “bianko šek”, ak medzi svoje priority zaradili boj proti hoaxom, namiesto pomoci Slovákom. 

Slovensko je v ohrození

"...a my potrebujeme silné rozhodnutia z úrovne štátu, ktoré rýchlo a efektívne zasiahnu, pretože to, čo tu dnes máme, je výsledok “voľného trhu” - mantry pravičiarov." Pripomína predseda SMERU - SSD Robert Fico.

Prezidentka a progresívci sa tu snažia o ovplyvnenie volieb
"PO NAŠEJ TLAČOVEJ KONFERENCII BY PREZIDENTKA MALA ZVÁŽIŤ SVOJE ZOTRVANIE VO FUNKCII. OBJEDNAŤ SI V ZAHRANIČÍ KAMPAŇ PROTI SLOVENKÁM A SLOVÁKOM MÔŽU LEN SLUHOVIA CUDZÍCH ZÁUJMOV." Zdôraznil ešte v predstihu pred oficiálnym vyjadrením na sociálnej... Čítať ďalej
04 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik