Podraziť suseda je vskutku veľké hrdinstvo
03 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Europoslankyňa Lucia Ď. Nicholsonová sa v závere pracovného týždňa na sieti chválila podrazom. Európsky parlament mal hlasovať o uznesení, ktoré má následne vylúčiť Maďarsko z predsedníctva EP "pre nevhodnú politikú samostatnosť." Pokračuje europoslankyňa v statuse, ktorým sa sama "pochválila".

Podľa europoslankyne uzneseneie "spochybňuje vhodnosť maďarskej vlády plniť svoju úlohu predsedu Rady EÚ."

Toto sa susedom naozaj nerobí, ale aspoň vieme, kto je kto

"Za toto uznesenie zahlasujem. Pochybnosti o tom, ako si bude náš južný sused počínať, sú odôvodnené. Maďarsko je dlhodobo problematická krajina a hoci si niektorí politici stále myslia, že ak vyhráš voľby, môžeš všetko, vo fungovaní EÚ to neplatí." Píše europoslankyňa a ak máte sympatie pre národnú hrdosť Maďarska, ste dlhodobo problémoví aj vy.

Maďarsko "komplikuje" vojnové štváčstvo

"Z Európskeho parlamentu vyšleme signál, že štát, ktorý má problém dodržiavať základné hodnoty a pravidlá členstva v EÚ 27-ke, by nemal Únii predsedať. Špeciálne nie v období, ktoré ju čaká rovno po eurovoľbách, v druhej polovici budúceho roka. Nie počas ruskej invázie, kedy nám Maďarsko komplikuje proces rozhodovania o pomoci Ukrajine." Tvrdí europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.

ODBORNÍCI NA POPUKANIE! Šimečkov "odborník" sa predviedol (VIDEO)
Strana Progresívne Slovensko sa nás snaží presvedčiť, že ona jediná v tomto štáte má dostatok erudovaných odborníkov, ktorí to tu vedia dať do poriadku. Bratislavu tiež vedie jeden z progresivistov, ktorý si v rámci samosprávy dosadil vhodných... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik