Matovičov odborný káder na prostitútky
03 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Hovorí sa, že "ryba smrdí od hlavy", ale nie o tomto je nasledujúci krátky text s naozaj výpovedným videom. Chváli sa ním na sociálnej sieti poslanec NR SR za OĽaNO - Jožo Pročko.

Status nemá veľa slov, skôr jedno, ktoré Pročko opakuje ako zaseknutý verklík.

Komentovanie samého seba

"Zatial mi tu nakladaju viac zeny, ktore si nepripustia ze pele je "politicka prostitutka". Ony niektore to aj vedia, ale je to tazke si to pripustit a tak radsej nalozia mne ze som psychopat a prostitutka ze som ja 🤣🤣🤣🤣 ale aj priaznivci fasistov suju a mazureka sa cinia lebo vedia ze pele ich zoberie do partie." Znie doslovný komentár Joža Pročka pod statusom Joža Pročka - bez akéhokoľvek redakčného zásahu či úpravy.

Znalosť prostredia?

Podľa frekvencie slova "prostitútka" by sa mohlo zdať, že ide o akúsi obsesiu (nutkavú predstavu). Ale napokon, názor o "kulúrnosti"  a zdatnosti v disciplíne rektálny alpinizmus v prostredí OĽaNO si urobte sami:

Podraziť suseda je vskutku veľké hrdinstvo
Europoslankyňa Lucia Ď. Nicholsonová sa v závere pracovného týždňa na sieti chválila podrazom. Európsky parlament mal hlasovať o uznesení, ktoré má následne vylúčiť Maďarsko z predsedníctva EP "pre nevhodnú politikú samostatnosť." Pokračuje... Čítať ďalej
03 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik