Maďari majú "gule"!
03 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Reprofoto k textu pochádza z maďarského webu kormany.hu. Všimla si ho Česká tlačová kancelária na webe novinky.cz. Ide o mapu Ukrajiny bez územia Krymu.

Video bolo publikované už v utorok, v piatok si ho všimli maďarské opozičné médiá a čoskoro aj ukrajinské spravodajské servery, ako je Ukrajinská pravda .

Volanie po mieri

„Desiatky tisíc detí osireli, stovky tisíc domov boli zničené, viac ako desať miliónov ľudí bolo nútených opustiť svoje domovy, ale vojna pokračuje a môže sa ľahko stať svetovou,“ varuje hlas na pozadí záberov utečencov a zbraní.

Iba prímerie, dosť bolo vojny!

„Dosť bolo vojny, len prímerie môže ukončiť deštrukciu. Len mierové rozhovory môžu zachrániť životy. Je čas na mier,“ hovorí hlas bez podrobností o tom, ako by taký mier mal vyzerať, a bez jedinej zmienky o tom, že vojnu na Ukrajine rozpútalo Rusko.

Kosovo nepatrí do Rady Európy
"Kosovo nepatrí do Rady Európy, prijímací proces musí byť okamžite zastavený," požaduje zahraničnopolitický hovorca poslaneckého klubu nemeckej strany AfD Petr Bystron. Informuje tamojší web pi-news.net. Situácia v Kosove eskaluje: pri nedávnych... Čítať ďalej
03 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.