Lož je predsa normálny marketing - podľa nenormálnych
03 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Veľa toho zostalo nedopovedaného a dokonca aj nepovedaného z tohoto týždňa. napríklad aj to, že "lož" je pre niektorých našich politikov "normálny" marketing. Teda, politikov v úvodzovkách. Už skôr to pripomenul web refresher.sk, teraz sa k téme vraciame aj my.

Pamätáte sa na nedávne časy, v ktorých Matovič oblepil celé Slovensko veľkoplošnými lžami, na ktorých stálo, že "splnili sme 200 eur na dieťa"? Ak niečo nezodpovedá pravde a nepovie sa to omylom, ale celoplošne šíri vedome, je to lož. OĽaNO neprispelo na dieťa ničím.

Zarážajúce je, ak lož obhajuje predseda poslaneckého klubu Micha Šipoš

A nielen on, jeho guru Matovič to má stále vycapené na pódiu, na ktorom sa po celom Slovensku predvádza na svoje hollywoodskej road movie. Veď podvádzať je tak prirodzené!

„Pretože ak dobre viete, ako funguje marketing, veď viete, ako to funguje. Ten vodič ide v aute a on si nestihne prečítať. Keby sme tam dali všetko, čo je v zákone, nestihne si to nikto prečítať. To nie je klamstvo, pretože drvivá väčšina pracujúcich rodín dostane na to dieťa 200 eur v súčte všetkých,“ argumentuje äpre Rádio Expres) šéf klubu OĽaNO.

Takže môžeme vyvesiť koľko len chceme lží, ľudia si to nevšimnú, to je IBA marketing.

Chcete sa mať dobre? naozaj dobre? Nevoľte potom tých, ktorí sa vami vybabrávajú už v predvolebnej kampani!

SMER ponúka riešenie domácnostiam, ktoré nemajú na hypotéky
Podľa Roberta Fica ide o štátnu bonifikáciu úverov. Viac vysvetlil na tlačovej besede. Redakcia HD vám ponúka jej spracovanú textovú podobu, ako aj videozáznam. Robert Fico v tejto súvislosti uviedol, že sa obáva, že kroky Európskej centrálnej... Čítať ďalej
03 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik