Lebo je to Jaro
04 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Rusko a manipulácia volieb" - píše v statuse na sociálnej sieti bývalý OĽaNOvec a bývalý poverený minister, súčasný Jaro Naď - Demokrat.

"Áno, ŽIADNE TAJOMSTVO, je to dlhodobá politika Putina ovplyvňovať výsledky volieb vždy a všade, kde to dokáže. Povedzme si len v rýchlosti pár príkladov aj s nejakým relevantným zdrojom na pripomenutie:

VOĽBY V USA

VOĽBY V NEMECKU

REFERENDUM O VYSTÚPENÍ VB z EÚ a tiež o osamostatnení sa Škótska od Spojeného kráľovstva

REFERENDUM V HOLANDSKU o členstve Ukrajiny v EU" Uvádza príklady "jasnej manipulácie zo strany Ruska" Jaro Naď. jasné, je tam zabudnuté pridať aj voľby na Slovensku

"Lebo je to tak", argument par excellence

"A takto by sa dalo pokračovať. O snahách Ruska ovplyvňovať voľby v EÚ píšu a hovoria predstavitelia EÚ každý deň. LEBO JE TO TAK. Verejne o tom hovoria spravodajské služby po celom svete hádam denne. LEBO JE TO TAK! A je to presne tak aj u nás na Slovensku. Keď to ale poviem ja, som terčom smiešnych až trápnych útokov."

Diagnóza Naď

"Rusi na to používajú svoje agentúrne spravodajské siete a ďalších aktérov, vrátane slovenských proruských politických strán. Potrebujú tu totižto proruskú vládu. A presne to Rusom ponúkajú Smer, SNS a extrémisti z Republiky.

A budem to kľudne hovoriť opakovane a stále a je mi jedno, či ma budú v jednej línii kvôli tomu okydávať a hádzať sa o zem od zúrivosti zúčastnení týchto nechutných praktík, alebo ich užitoční idioti pôsobiaci v politike či médiách." Tvrdí demokrat Naď.  (Pozn. HD - nám je tiež úplne jedno, či sa bude Jjaro Naď hádzať o zem.) 

Lebo je to Jaro:-))

"RUSKO VPLYVOVÝMI SPRAVODAJSKÝMI OPERÁCIAMI, DEZINFORMÁCIAMI A TROLLINGOM PÔSOBÍ NA VOLEBNÚ KAMPAŇ S CIEĽOM OVPLYVNIŤ VÝSLEDKY VOLIEB V SR." Napísal na záver verzálkami - nabudúce môže pridať na zvýraznenmie aj bold - Jaro Naď (lebo je to tak).

HRNKO: Žiadať NATO a EÚ, aby zasiahli do vnútornej politiky Slovenska je na úrovni Biľaka!
Anton Hrnko, historik a bývalý poslanec Národnej rady SR, sa vo svojom aktuálnom príspevku na Facebooku zaoberal tým, čo v slovenských podmienkach znamená slovo „aktivista“ a ako sa takíto ľudia prejavovali a prejavujú. Kto je aktivista? Hrnko v... Čítať ďalej
03 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik