Blanár: Za TOTO by mala niesť zodpovednosť aj prezidentka! (VIDEO)
05 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Od volieb nás delia štyri mesiace a objavujú sa nové prešľapy a zneužívanie vládnej moci, hovorí Juraj Blanár (Smer-SSD), podľa ktorého aby sa zbavili zodpovednosti za rozvrat, spravia v zúfalstve hocičo.

Vymyslené veci

Blanár pripomína, že Naď a Matovič prezentujú výmysly typu „Smer ide meniť priamu voľbu prezidenta“, či správy o Smere platenom z ruských zdrojov, aby zahltili priestor spôsobom „leboFico“ a „leboSmer“, kým Smer prišiel s reálnymi dôkazmi z aprílovej služobnej cesty do Bruselu, na ktorej sa zúčastnilo 21 úradníkov z rôznych ministerstiev a mimovládok.

Sklenár: Dezinformácie sa sústredia na kampaň, proces volieb v SR neovplyvnia
Škodlivý dezinformačný vplyv v predvolebnej kampani na Slovensku je podľa ministra obrany SR Martina Sklenára reálny. Proces volieb to však podľa neho neovplyvní a ich výsledky budú objektívne. Uviedol to v piatok po stretnutí s českou ministerkou... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Šírenie strachu

Blanár vyjadrenia napríklad Daniela Mila vníma, ako neprijateľné zasahovanie do volieb.

„Čo je ale dôležité, navštívili aj centrálu NATO, kde priamo žiadali, jeden z účastníkov pán Púchovský, priamo žiadal o zásah tzv. podporného tímu pre hybridné hrozby na Slovensku pred voľbami,“hovorí rozhorčene Blanár, podľa ktorého by mali tí, ktorí o tom vedeli vrátane prezidentky, niesť politickú zodpovednosť.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik