Bez hanby nás podvádzali, klamali a cicali štát i jeho občanov
03 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Oni nebojovali proti mafii a korupcii, pretože mafiáni a korupčníci nikdy nebojujú proti sebe. Všetky ich úporné snahy mali za cieľ iba dostať sa do pozície, z ktorej by sa oni sami mohli správať ako mafiáni a korupčníci.

Najsprostejšia moc, aká na Slovensku kedy vládla, bola však natoľko sprostá, že sa nedokážala ani udržať, hoci do tej snahy zapojila všetky bezpečnostné zložky a tajné služby a dokonca prosíkala o pomoc proti opozícii a každému inak zmýšľajúcemu ešte aj v Bruseli. Morálno hodnotový odpad a vedomostné nuly, ak nie rovno páry núl. To nám tu vládlo do decembra a s prezidentkinou úpornou snahou to bolo podporované a chránené až do polovice mája v ňou zabezpečenom predĺžení.

Nie, nechcem sa zaoberať pionierkou z paláca

Tým, že tak podporovala to, čo podporovala, dala si medzi nich a seba znamienko rovná sa. Inak, tu by som použil jeden poznatok mojej už dávno nebohej starej mamy. Zo záhrady najradšej nosila „načaté“ jabĺčka. Napichnuté osou, poudierané, niektoré fľakaté. Vždy hovorila, že tie navonok krásne a dokonalé nestoja za nič, nemajú žiadnu chuť a ona nepestuje jablká na okrasu, ale do dobrých koláčov a kompótu. Platí to aj pre tú, ktorej od istého času vravím ONA. Odvtedy, čo ona všetkých inak zmýšľajúcich pomenovala slovkom „oni“. Ona je navonok načesaná, róby má od najlepšieho modistu, akoby stará mama povedala – je „naviksovaná, až to z nej tečie“, ale je v podstate k ničomu. Teda, ak nerátame záujmy iné ako Slovenské a záujmy cudzie, nie tie, ktoré majú obyvatelia Slovenska. Na to je ONA až moc dobrá. Dobrá a lacná.

Makali, od rána makali a čo z toho? Im hanba a nám hov..

Lenže, oni nevedia, čo je to hanba. Hlupáci a hlupane, ktorí a ktoré sa rozumeli úplne všetkému, najmä niektorí a niektoré z nich. Vynikala jedna, tá najmúdrejšia, teda, určite viete, že myslím pravý opak toho slova. Každý druhý deň nezabudla napísať, ako „makáme“, prípadne to povedať do mikrofónu nejakej sliepke z mainstreamu. Tej mohla povedať absolútne čokoľvek. A výsledok? Takmer štyri a pol miliardy nevyčerpaných eurofondov. To nie je ani môj hoax, ani moja dezinformácia, to je vyjadrenie úradníka z ministerstva financií, ktorého do jeho čela dosadila ONA. Viete si predstaviť štyri a pol miliardy eur? Priznám sa, ja nie. Dal som si tú prácu a skúsil som tú sume premeniť na každého z päť a pol milióna občanov Slovenska, vrátane bezvládnych starcov a kojencov. Ak je miliarda tisíc miliónov, potom nás tí, čo „makajú od rána“ obtiahli svojou blbosťou a neschopnosťou o takmer 8200 eur na hlavu. Toto nám dlžia a to nám „vrátia“ v septembrový parlamentných a aj tých neskorších prezidentských voľbách. Musia, lebo dlhy sa platia. Nielen medzi priateľmi.

A to sú iba eurofondy

Ak aj „makali od rána“, tak určite nie pre nás, ale ako sa ukazuje, pre vlastné firmy, ktoré prisali k štátnemu rozpočtu ako tí najodpornejší paraziti – viď napríklad Dubaj a tým nemyslím iba Sulíka. A samozrejme, nejde len o Expo, kadiaľ pretiekli „iba“ milióny, inými kanálmi tiekli na súkromné kontá miliardy. A vám, teda nám, preto nemohli znížiť DPH na potraviny, veď ten, čo má najmenej, musí zaplatiť najviac – to je logika zvrhlých feudálov. To je logika „protikurupčníkov a protimafiánov“, zvrhlíkov, deviantov a zločincov. Tých deviantov si vysvetlime, nejde o nadávku, ide o jednotlivcov, ktorých správanie sa odchyľuje od sociálnej, kultúrnej alebo morálnej normy.

Hádam iba ten predseda vlády (Demokrat) bol tak malomyseľný, že ani kradnúť nevedel. To však nie je poľahčujúca okolnosť, on na čele toho spolku krákajúcich strák stál. Potrebovali nevidiaceho.

Je to na vás, na nás, na mne

Čo bude po septembri, je na vás, na nás, na mne, na každom z nás. A nebojte sa, ONA, ak stratí oporu v mainstreame, ktorý sa tiež amorálne a v rozpore s poslaním novinárov prisal na moc ako kliešť do psieho kožucha, ak stratí oporu v neschopných, no schopných všetkého, tak ONA sa do skončenia jej pontifikátu môže už akurát tak len po prezidentskej záhrade prechádzať. Veď preto jej ju teraz práve rekonštrujú.

P.S.

Zo Slovenska si spravili kasíno. Bohatí v ňom bohatli a chudobní boli ešte chudobnejší. Za krupiérov si dosadili svojich a celý mainstream. Tlačili sa pri svojej rulete a z vlastnej blbosti ani len netušili, že aj to ich kasíno priviedli ku krachu. Veď oni ani len nepoznajú rozdiel medzi červenou a čiernou.

Slepačie jastraby pobehujú po Slovensku
Politický výraz „vojnový jastrab“ vďaka politickej situácii aj u našich susedov zrejme poznáme všetci. Vedeli ste, že existuje aj výraz „slepačí jastrab“? Táto kombinácia zrejme znie dosť komicky, kým si neuvedomíme, že ich máme dosť aj na... Čítať ďalej
03 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik